Sladěný feed na Instagramu – aplikace pro estetickou prezentaci | Laba Czech ✌
Для отслеживания статуса заказа — авторизируйтесь
Введите код, который был выслан на почту Введите код с SMS, который был выслан на номер
Код действителен в течение 5 минут Код с sms действителен в течение 5 минут
Вы уверены, что хотите выйти?
Сеанс завершен
На главную
Blog

Hledat

obsah

Sladěný feed na Instagramu – aplikace pro estetickou prezentaci

Použijte nejlepší fotky, sladěné barvy a užitečné nástroje.

830-350-19-6479f7b6f2586050220622-min-651d28ec238b5078609712.jpg

Jak sladit feed na Instagramu? 

Hezké fotky, tak aby barevně ladily a váš Instagram vypadal na první pohled jako dokonalé místo. Dokážeme vám s tím nejen pomoci, ale poradíme vám i aplikace, které to hravě zvládnou i za vás.

Co to je Instagram feed?

Pokud jste stálými uživateli této online platformy, toto spojení máte jistě v malíčku. Jenže i tak je třeba si osvěžit trochu paměť a říct si i konkrétně, oč běží. Instagram feed je váš hlavní kanál, kde uživatelé vidí všechny vaše dosavadní příspěvky. Takže pokud jste puntičkář, je dobré nemít tam barevný chaos, ale hezkou zeď, která vás reprezentuje.

K čemu je to dobré? Nejen že nalákáte plno zvědavých očí, ale získáte i plno příznivců. Lidské oko naprosto přirozeně přitahují dokonalé věci a pro někoho může být i velmi uklidňující se na ně jen koukat.

Aplikace, které změní váš IG feed

Už víme, že si lámete hlavu s tím, jak sladit feed na Instagramu. Máme pro vás řešení. Někdy je totiž opravdu náročné předem naplánovat, jak půjdou obrázky a fotky za sebou. K tomu vám pomůžou tyto aplikace, které vám ukážou, jak by váš feed mohl vypadat:

  • Preview
  • Planoly
  • UNUM
  • Canva

Do aplikací si můžete vkládat fotky a libovolně je přesouvat na místa, kam nejlépe zapadnou. Takže si můžete zahrát super interaktivní hru a dojít k úspěšnému cíli. Poté už jen stačí postovat vaše fotky na ig feed. No a máte hotovo!

Co když fotky neladí barevně?

I s tím vám umíme poradit. Není totiž možné ve světě plném barev, měnícího se počasí a prostorů, abyste vždy vychytali váš barevný tón. K tomu jsou i appky na úpravu barev. Teď si možné říkáte, že to umí i váš telefon, ale aplikace tomu dají trochu jiné grády:

  • Lightroom
  • VSCO Cam
  • Snapseed

Tyto aplikace mají možnost vám sladit jakoukoliv fotku na váš ig feed. Stačí vytvořit šablonu, do které pak budete implementovat všechny ostatní fotografie. Jednoduché, že? Dokonce se můžete i plácnout přes kapsu a zakoupit si nějaké barevné kombinace, které už vytvořili jiní tvůrci.

Hledáte inspiraci?

Nechci se chlubit ale my moc dobře víme co je to Instagram feed a jak na něj. Takže jedním kliknutím se dostanete na náš Laba Instagram a můžete se podívat, jak to třeba děláme my. Existuje spoustu možností, jak si Instagram ladit a my nemáme patent na dokonalý Instagram feed, ale jde nám to celkem dobře, nemyslíte?

Doporučujeme přečíst:

685-400-642ab1301f6f9724850242.png

Jak pracuje úspěšný marketingový specialista

Číst

Nestačí vám jen krásné fotky a chcete více

Možná že jak sladit feed na Instagramu vás vlastně až tak nezajímá a raději se zaměřujete na obsah. Tak bychom vás rádi popostrčili jiným směrem. Naštěstí pro vás tu máme články s Tipy, jak tvořit kvalitní obsah pro sociální sítě a zna Využít či nevyužít influencer marketing, kdybyste třeba s obsahem chtěli pomoci. Kdo taky jiný by vám mohl pomoci než někdo, kdo využívá Instagram dnes a denně.

A proč právě Instagram?

Možná by bylo fajn zmínit, proč je okolo toho takové halo a zda je vůbec Instagram pro vás vhodný. Pokud jsou vaše cílovka Gen Z a mileniálové od 18 do 35 let, tak jste tu správně. Instagram totiž využívá 1,3 miliard uživatel po celém světě a u nás je počet přibližně okolo 3 milionů. No a hádejte, kdo je nejpočetnější skupinka. No jasně, MILENIÁLOVÉ! Tak neváhejte ani minutku.

Víte a znáte už všechno?

Mimo toho, jak mít ig feed jako profi blogerka, už víte i proč je vhodné mít vůbec Instagram. Jenže to vám asi řekne každý, kdo má firmu nebo podniká. Sociální sítě hýbou světem a není radno podcenit jejich sílu. Přece nechcete být pozadu, takže ještě jestli do teď stále váháte, tak vám teď hned říkám, běžte do toho!

Chcete se přihlásit k odběru novinek?

Přihlaste se k odběru, aby vám nic neuniklo.
Děkujeme za přihlášení k odběru!