Červencové shrnutí | Laba Czech ✌
Для отслеживания статуса заказа — авторизируйтесь
Введите код, который был выслан на почту Введите код с SMS, который был выслан на номер
Код действителен в течение 5 минут Код с sms действителен в течение 5 минут
Вы уверены, что хотите выйти?
Сеанс завершен
На главную
Blog

Hledat

obsah

Červenec v Laba Czech

a223-62f3a2c25a1e1207310111-min-647ee7ddde003996911292.png

Co se událo za měsíc červenec? Pojďte se s námi podívat na události posledních týdnů.

Máme pro vás několik novinek, které se v červenci odehrály. Nyní se podíváme na online živé kurzy, na které jste se měli možnost zaregistrovat během minulého měsíce. Mimo jiné proběhlo také několik online webinářů, které jsou vždy zcela zdarma pro širokou veřejnost. K čemu vlastně naše webináře jsou – před začátkem každého kurzu, který plánujeme spustit, máte možnost se podívat na webinář s podobným tématem a poté se rozhodnout, zda chcete kurz absolvovat. Navíc můžete zjistit, jak vám sedí lektor/ka, který/á kurz povede. Dost omáčky, vrhněme se rovnou na slibované shrnutí.

Laba Black a spuštění online živého kurzu v angličtině

Prvním online živým kurzem, který jsme v červenci spustili, byl Brand Management. Pokud máte dobrou angličtinu, a nevadí vám studium v jiném jazyce, mohla by to pro vás být trefa do černého. Laba Black je vskutku zajímavá příležitost pro účastníky či zájemce, kteří mají chuť vyzkoušet něco nového v oblasti online živých kurzů. Tyto lekce jsou pouze v anglickém jazyce, a to s velmi zajímavými lektory ze zahraničí. Třeba právě Brand Management, který vede Gerry Randolph, Global Marketing Lead ve společnosti Spotify, je velmi zajímavý. V budoucnu budete mít několik šancí absolvovat tento typ kurzů, a to s opravdovými kapacitami z celého světa – připravujeme totiž další, které stejně jako tento budou stát za to. 

Rozhodli jste se, že vypilujete své manažerské dovednosti?

Dalším kurzem, který začal v červenci, byl Rozvoj manažerských dovedností. Jak již bylo řečeno v minulém článku, tento online živý kurz vede první žena mezi našimi lektory. Jedná se o Ing. Kláru Novotnou, DiS., která má mnohaleté zkušenosti s vedením, a to až desítek liniových a virtuálních týmů. Pokud se chcete stát úspěšným lídrem a naučit se motivační techniky, které vám pomohou vést lépe a efektivněji váš tým, tento kurz byl přímo pro vás. Obsahuje mimo jiné i praktické, reálné a úspěšně aplikovatelné příklady společně s teorií. Pokud jste i o tento kurz přišli a nestihli se zaregistrovat, nemusíte zoufat. V budoucnu pro vás připravíme kurzy s podobnou tématikou na které se budete moci zaregistrovat.

Zajímavé a bezplatné webináře před startem každého kurzu

V úvodu tohoto článku jsme vám sdělili, že máte možnost před začátkem každého z našich online živých kurzů zhlédnout hodinový webinář zcela zdarma. Pokud ale nemáte čas v den vysílání, máme pro vás dobrou zprávu. Všechny webináře totiž nahráváme na náš Youtube kanál Laba Czech, kde je naleznete všechny pohromadě. Webinář, který proběhl v červenci, byl součástí online živého kurzu „Rozvoj manažerských dovedností“ a nesl název Metody efektivní komunikace.

Na našem YouTube kanálu můžete nalézt i jiný zajímavý obsah, který stojí za zhlédnutí. Podívejte se například na úvodní videa lektorů, kteří u nás vyučují – lépe je tak poznáte. Pokud náš kanál ještě nesledujete, je nejvyšší čas to změnit.

Chcete se přihlásit k odběru novinek?

Přihlaste se k odběru, aby vám nic neuniklo.
Děkujeme za přihlášení k odběru!