Shrnutí červen v Laba Czech | Laba Czech ✌
Для отслеживания статуса заказа — авторизируйтесь
Введите код, который был выслан на почту Введите код с SMS, который был выслан на номер
Код действителен в течение 5 минут Код с sms действителен в течение 5 минут
Вы уверены, что хотите выйти?
Сеанс завершен
На главную
Blog

Hledat

obsah

Shrnutí červen v Laba Czech

06-62d6a483092e0932605441.png

Další novinky z Laba Czech? Máme tu pro vás řadu zajímavých událostí z měsíce června.

V měsíci červnu jsme si pro vás přichystali řadu našich úspěchů a nových online živých kurzů, které s vámi rádi sdílíme. Opět nebude chybět shrnutí všech kurzů, které se uskutečnily. Tento měsíc pro vás máme i skvělou novinku na kterou jsme mimořádně pyšní. Jsme zase o krok blíže, abychom se dostali do širšího povědomí lidí, kteří nás sledují a zajímá je náš obsah a poselství. Zmínku o nás si můžete tentokrát přečíst třeba na stránkách CzechCrunch, kde se objevil článek o naší práci a dosavadních úspěších. 

Spuštěné kurzy, na které jste měli možnost se během června zaregistrovat

Prvním spuštěným online živým kurzem, který odstartoval celý červen, byl „PPC marketing“. Celým kurzem studenty provedl Tomáš Sýkora, který je Senior Performance Marketer ve společnosti Safetica. Během šesti týdnů jste měli možnost se naučit krok za krokem, jak se vytvářejí reklamy, na které lidé zaručeně kliknou. Jedná se o jednu z nejpoužívanějších digitálních reklamních strategií, díky které můžete zvýšit váš dosah na internetu.

Druhý online živý kurz, který se uskutečnil nese název „Produktový management v praxi“. V šestitýdenním kurzu jste tak měli možnost projít procesem tvorby produktu, a to od změny způsobu myšlení, až po škálování produktů. Všechny své znalosti a zkušenosti předává lektor David Rektorys, který je Product Lead ve společnosti Creative Dock. Tento kurz končí 27. července.

Třetím v pořadí byl online živý kurz „Budování značky“ o který se postaral zkušený profesionál Jakub Folauf. V současné době působí pro TV Nova, kde je zodpovědný za marketing, budování digitálních kanálů a v neposlední řadě všech kampaní nových pořadů. Díky jeho zkušenostem jste se tak mohli naučit, jak vybudovat značku, která přežije a bude prosperovat v dnešní době. Kurz aktuálně stále probíhá a finišuje 27. července.

Poslední tečkou tohoto měsíce se stal online živý kurz „Power BI“, který pro vás připravil Ing. Jakub Fabian, který je BI Technical Team Leader ve společnosti Deloitte. Jakub Fabian je zkušený odborník na Power BI. V průběhu kurzu jste se naučili pracovat s analytickými nástroji, vizualizovat data a měnit složité přehledy v interaktivní panely. Díky nově nabytým zkušenostem po absolvování kurzu máte možnost svůj čas využít efektivněji a nechat Power BI, aby se postaralo o analytiku, reporty a komplexní vizualizace. Kurz končí 4. srpna 2022.

První ukončené kurzy v Laba Czech

Společně s nově začínajícími kurzy máme i ty, které doběhly do cílové rovinky a úspěšně skončily. Jistě si pamatujete, jak jsme o nich psali v našem článku na konci minulého měsíce. Jedná se tedy o online živé kurzy pod názvem „Finanční řízení“ a „Agilní řízení projektů“. Doufáme, že u všech účastníků splnily kurzy veškerá očekávání a budeme se těšit na opětovné shledání.

Novinky, které jsme pro vás připravili na další měsíc

Na měsíc červenec jsme pro vás připravili dva zcela bezkonkurenční online živé kurzy. Pokud je vaše angličtina na pokročilé úrovni, nabízíme vám možnost se zaregistrovat na kurz „Brand Management“, který začíná 19. července. Gerry Randolph, který je Global Marketing Lead pro společnost Spotify, je zkušený lídr ve svém oboru. Celý popis kurzu naleznete na našich webových stránkách společně s registrací. V případě, že vám tedy angličtina nedělá problém, vám tento kurz dá zkušenosti ze zahraničí.

Druhým a posledním kurzem pro nadcházející měsíc je online živý kurz „Rozvoj manažerských dovedností“. Jedná se o první kurz v naší společnosti, který povede zkušená žena ve svém oboru. Ing. Klára Novotná má zkušenosti s vedením desítek liniových i virtuálních týmů. Budete tedy svěřeni do rukou schopné profesionálky, která vám rozšíří vaše obzory. Stejně tak, jako u online živého kurzu zmiňovaného výše, informace o tomto streamu a registraci naleznete na našem webu.

 

Chcete se přihlásit k odběru novinek?

Přihlaste se k odběru, aby vám nic neuniklo.
Děkujeme za přihlášení k odběru!