Jak najít práci na LinkedIn? | Laba Czech ✌
Для отслеживания статуса заказа — авторизируйтесь
Введите код, который был выслан на почту Введите код с SMS, который был выслан на номер
Код действителен в течение 5 минут Код с sms действителен в течение 5 минут
Вы уверены, что хотите выйти?
Сеанс завершен
На главную
Blog

Hledat

obsah

Jak najít práci na LinkedIn?

Jak hledat práci na LinkedIn? Jste čerstvě po škole nebo hledáte nové místo na seberealizaci? Profesní sociální síť LinkedIn je to pravé ořechové. Neexistuje jednodušší způsob, jak si najít práci rychle a snadno, ale i tak se podíváme na pár tipů, jak být ještě více efektivnější při hledání.

main-image-15-642297462d836292443055.webp

Jak rychle najít práci?

Toť otázka, že? Nikomu z nás se asi nechce dlouhé hodiny vysedávat u počítače s domněním, že na nás sama vyskočí nabídka práce, která je nám šitá na míru. Právě proto je dobré si zařídit LinkedIn – a je úplně jedno kolik vám je let. Tato platforma hýbe celým světem a využívají ji miliony uživatelů. Ale jak rychle najít práci na tak rozšířené platformě? Stačí jen následovat naše rady a mít otevřené oči i mysl. Pokud jste na tento článek zavítali jako zaměstnavatel a ne zaměstnanec, tak bych vás ráda odkázala na článek Tipy pro úspěšný nábor na LinkedIn, který vám přijde třeba více vhod.

Mějte vyplněný profil do posledního puntíku

Co je LinkedIn profil? Tohle je prostě základ a bez toho se dál nehnete. Váš profil je totiž věrným odrazem vašeho životopisu a zaměstnavatel jistě ocení, pokud budete mít uvedených co nejvíce informací. Shrneme si pár bodů, které určitě ve svém profilu vyplňte, protože jsou úplným základem všeho.

  • Všechny aktuální kontaktní údaje na vás
  • Celé jméno i s titulem ideálně
  • Profilová fotografie stará maximálně půl roku
  • Vaše předchozí zaměstnání a popisy pracovních pozic
  • Vaše zkušenosti a slabé i silné stránky
  • Město, ve kterém momentálně jste a ve kterém budete chtít působit
  • Něco málo o vás, co dokáže zaujmout a přilákat firmy

A mimo jiné je dobré si doplnit i informaci o tom, že momentálně hledáte nějakou pracovní pozici a jste k mání. Bude o dost lehčí vás oslovit a stanete se tak trochu magnetem pro všechny recruitery. Takže co je LinkedIn profil již víme a zároveň jsme se také obohatili o to co na něj přidat, aby váš profil byl více hledaný. Čím více máte profil vyplněný, tím více se zobrazujete ostatním. Není to skvělé?

Jak to bude dál?

Máte k dispozici pouze dvě varianty k výběru. Buď si založíte nohy na pohovku, pustíte film, uvaříte kávu a budete čekat na zázrak, nebo začnete hledat sami. První varianta je pochopitelně jen pro ty, kteří na práci nespěchají, a tudíž můžou stát ve frontě na čerstvé banány. Ale pro ty, kteří chtějí čerstvé ovoce hned, tu máme řešení. Pokud máte v hlavě jasně daný plán a pozici, kterou chcete, váš výběr se bude zužovat a tím pádem i vaše hledání bude kratší – nikdo z nás to asi protahovat nechce. Každý by chtěl návod, jak na LinkedIn hledat práci a nemít s tím žádné starosti. Pro ty, kteří si nevědí rady s výběrem a nejsou úplně rozhodnutí, máme řešení – nebo spíše nabídku kvalitního jobu. Chcete kolektiv, co má drive a bude vás táhnout vpřed? Nebaví vás korporát a je vám více po chuti startup? Nezkazíte žádnou legraci a jste pro pracovat v dobře naladěném kolektivu? V případě, že jste na vše odpověděli ano, tak nepřestávejte číst. Do našeho rozjetého vlaku nabíráme lidi, co se nebojí výzev a zajímá je práce s klienty. Nečekejte na nic a pojďte se dozvědět víc.

Doporučujeme přečíst:

img-2399-6401d2e47e910337773735.webp

Jaká je budoucnost sociálních sítí?

Číst

Jste připraveni na takovou jízdu?

Pokud jsme vás chytili na udici, tak není čas otálet. Můžeme vám velmi rychle nabídnout skvělou pracovní pozici a nemusíte se trápit s nekončícím hledáním perfektního místa. Takže se už nemusíte trápit otázkou, jak hledat práci na LinkedIn. Stačí se nám ozvat. Slibujeme, že jsme velmi přátelský tým se vstřícným prostředím.

Chcete se přihlásit k odběru novinek?

Přihlaste se k odběru, aby vám nic neuniklo.
Děkujeme za přihlášení k odběru!