Únorové shrnutí v Laba Czech | Laba Czech ✌
Для отслеживания статуса заказа — авторизируйтесь
Введите код, который был выслан на почту Введите код с SMS, который был выслан на номер
Код действителен в течение 5 минут Код с sms действителен в течение 5 минут
Вы уверены, что хотите выйти?
Сеанс завершен
На главную
Blog

Hledat

obsah

Únorové shrnutí v Laba Czech

Nejkratší měsíc? Únor byl u nás stejně nabitý, jako kdyby měl 31 dnů!

instagram-post-4-6400b1cf5ae1e159539734.webp

Chyběli jsme vám? Snad ano, protože vám přinášíme novinky ze světa. Tedy alespoň z toho našeho, vzdělávacího. Převratné novinky, nové kurzy a Laba upgrade. Ukážeme vám další důvody, proč se vzdělávat.

Nebaví vás čeština, zkuste angličtinu!

Chápeme, že někomu kurzy v českém jazyce nestačí a chtěl by zkusit challenge. V tom případě se vám tato novinka bude líbit. Pokud jste ještě náhodou nezaregistrovali naši novou kolonku mezi kurzy, tak to hned běžte zkontrolovat. Nově totiž máme vzdělávací kurzy Laba Global. Tyto kurzy vám kromě nasávání nových informací umožní i studium v cizím jazyce. Takže se vám dostává do rukou takový balíček dva v jednom. Zaregistrujete na kurz a získáte hned dva benefity. Ale dost otálení, běžte se kouknout, zda vám nějaký ten kurz nepadne náhodou do oka a zkuste registraci. Kdybyste si totiž náhodou vybrali špatně, tak nemusíte mít strach. Naše sales oddělení vám ihned zavolá a probere s vámi možnosti a pomůže vám popřípadě vybrat vhodnou variantu.

Posloucháte rádi?

Vzdělávací kurzy nejsou jediné místo, kde můžete poslouchat naše lektory. Pokud vás zaujal náš lektor Tomáš Vahalík nebo prostě chcete zjistit jak vznikla celá Laba Czech, můžete si nově poslechnout naše podcasty. Postupně budeme přidávat nové a nové poslechové audio, které se hodí na dlouhé cesty do práce, na nákup nebo třeba i na dovolenou. Všemi podcasty vás bude provádět náš Editor in Chief Jan Kudláček a jsem si jistá, že si jeho hlas zamilujete stejně tak jako témata, která si pro vás připraví.

Youtube videa a novinky

Pokud stále neznáte odpověď na otázku proč se vzdělávat, tak vás rádi odkážeme na náš Youtube účet Laba Czech. Ale co je tohle za novinku? Youtube máme přece už dlouho a kdo nás zná, tak ví že tam můžete najít zdarma online webináře a videa našich lektorů. Takže co se změnilo? V konečném důsledku zůstáváme stále věrní tomuto formátu, ale malý upgrade přišel ze strany kvality videí. Nyní můžete sledovat lektory v moderovaném webináři ve špičkové kvalitě a s ještě lepším obsahem u každého jednoho videa, které nahrajeme. Tak proč se nejít seznámit s lektorem ještě před začátkem celé lekce? Vzdělávací kurzy zdarma tam sice nenajdete ale webináře by vám také mohly předat užitečné informace, které nikdy nepřijdou nazmar.

Doporučujeme přečíst nebo Kurzy podle tématu

Bystřejší a stálí čtenáři už si jistě všimli, že v článcích se začínají objevovat tato dvě kouzelná spojení. Mimo jiné jste to mohli vidět i v tomto článku o trochu výše. Jde o novinku, která by vám mohla ušetřit hledání. Vzdělávací kurzy a články na stejné téma tak budete mít hned u sebe a nemusíte se celou webovou stránkou složitě proklikávat.

Hledáte práci a nebojíte se změny? Pojďte k nám.

Poslední novinkou, kterou pro vás máme, jsou volné pozice u nás v týmu. Takže pokud vás baví vzdělávací kurzy můžete zkusit své štěstí mezi námi. Jsme energický kolektiv lidí, kteří rádi poznávají nové tváře a každá ruka se hodí, tak oprašte svůj životopis a zkuste nám ho poslat, třeba se na vás usměje štěstí. Kdybyste potřebovali pomoc s přípravou na pohovor, tak tu máme článek Zásady přípravy na pracovní pohovor a nebo si můžete vylepšit svoje dosavadní CV, které vám leží už nějaký ten pátek v šuplíku a to společně s článkem Jak správně napsat CV. Oba vám přijdou vhod a můžete se stát vhodným kandidátem na jednu z pozic, kterou hledáme. Pokud by vás tedy tato možnost zajímala, tak na vás rádi nasměrujeme na tento odkaz, kde najdete všechny potřebné informace.

Je to dost? Ale nám to ještě nestačí.

Pár novinek z našeho světa, kde vzdělávací kurzy jsou naší prioritou, protože It's good to be smart. Spousta novinek nás ještě letos čeká, protože tenhle vlak nezastavuje a jede plnou rychlostí vpřed. Tak pojďte s námi naskočit a užijte si jízdu plnou zábavy, vzdělání a užitečných informací.

Chcete se přihlásit k odběru novinek?

Přihlaste se k odběru, aby vám nic neuniklo.
Děkujeme za přihlášení k odběru!