Shrnutí října v Laba Czech | Laba Czech ✌
Для отслеживания статуса заказа — авторизируйтесь
Введите код, который был выслан на почту Введите код с SMS, который был выслан на номер
Код действителен в течение 5 минут Код с sms действителен в течение 5 минут
Вы уверены, что хотите выйти?
Сеанс завершен
На главную
Blog

Hledat

obsah

Shrnutí října v Laba Czech

131-636378beb55d2144752742-min-64a55505829d4531724677.jpg

Co se dělo v Laba Czech během října? HR Brunch, nové online živé kurzy a mnoho dalšího, co jsme prožili a vy jste mohli být u toho.

Jak už víte, tak je naším zvykem publikovat každoměsíční článek věnovaný tomu, co se u nás změnilo. Vám to tak pomůže udržet se v obraze, a kdyby vám náhodou něco uniklo, my vám to naservírujeme do jednoho textu. Myslím, že je to více než lákavá nabídka a my jsme rádi, že díky vám se náš projekt stále rozrůstá a my vám tyhle reporty můžeme každý měsíc doručovat. Není tedy čas ztrácet čas a pustíme se do již slibovaného shrnutí novinek.

HR Brunch a setkání s vámi i lektory

Ano, jsme online platforma, která pomáhá vzdělávat se. Kdo by ale odmítl offline setkání lidí za účelem případného networkingu? Asi nikdo, a proto jsme rádi, že jsme mohli potkat tolik lidí, jež si na nás vyčlenili jedno dopoledne. Určitě to nebyla poslední akce pořádána námi pro vás. Do budoucna plánujeme něco podobného s trochou upgradu, protože doladit detaily je vždy třeba. Takže buďte ve střehu a třeba se příště potkáme právě s vámi. Pokud si najdete chvilku na další článek, najdete celý soupis této akce a jejího průběhu u nás na webu pod názvem Laba HR Brunch

Online živé kurzy a jejich velký boom

Čím déle jsme na tomto trhu, tím více rosteme a vyvíjíme se. Není tedy záhadou, že nám vychází hned několik kurzů za měsíc. A proč to zmiňujeme? Z jednoho prostého důvodu, jenž bude znám našim pravidelným čtenářům. Dříve, vlastně ještě minulý měsíc, jsme totiž dělali měsíční shrnutí všech kurzů v jednom článku a krátce popsali každý z nich. Nyní máme tak velký počet kurzů za celý měsíc, že by nestačil ani nákupní seznam. Nicméně i tak je důležité si je alespoň zmínit. Našimi novými hvězdami pro tento měsíc jsou Accounting a lektorka Kateřina Nováková, Sales Team Management a lektor Petr Tošner. To jsou naši nováčci a my jsme rádi, že nám svěřili svou důvěru a mohla začít společná cesta. Teď se ale dostáváme k druhým streamům, kterých bylo celkem pět. Jedná se o naše stálice, kterým se u nás líbí a spolupráce pokračuje i nadále. Možná jste na některém kurzu byli a víte, že jsou to profesionálové z praxe. O koho se tedy jedná? Jmenovitě je to Tomáš Sýkora s kurzem Digitální marketing, Klára Novotná a Vedení týmu a rozvoj soft skills, Jakub Fabian s Power BI, Marian Navrátil a Projektový management a posledním v této skupině je lektor Martin Fiala s Agilním řízením projektů. Jsme rádi, že se rozhodli spolupráci s námi zopakovat a my jsme pro vás mohli tyto kurzy opět zorganizovat. Ovšem máme tu i jednoho lektora, kterýmu u nás momentálně běží už třetí stream. Není to nikdo jiný než Tomáš Vahalík se svým online živým kurzem Řízení financí. Což je jeden z našich nejúspěšnějších kurzů a proto jsme rádi, že se nám podařilo dát síly dohromady a připravit pro vás již tři termíny. Ne nadarmo se přece říká, že do třetice všeho dobrého. Třeba to ale neskončí jen u třetího a bude se ještě hodně dlouho pokračovat. To vše jen díky vám.

Bezplatné webináře jsou stále IN?

Ano! Jsou a stále budou. S tím, kolik v měsíci říjnu odstartovalo kurzů, tak stejný počet připadl i na stranu webinářů. Ty jsou v rámci naší nabídky již klasikou. Pokud u výběru některého kurzu ještě váháte, určitě vám to usnadní webinář. Uvidíte naživo vašeho lektora, uslyšíte jeho hlas a styl, jakým vzdělává, a třeba se právě díky tomu ujistíte, že jeho kurz pro vás bude nejen přínosný, ale i zajímavý. Věřte, že tím nikdy neuděláte chybu. Naopak byste mohli litovat, když si webinář necháte ujít.

Chcete se přihlásit k odběru novinek?

Přihlaste se k odběru, aby vám nic neuniklo.
Děkujeme za přihlášení k odběru!