Shrnutí září v Laba Czech | Laba Czech ✌
Для отслеживания статуса заказа — авторизируйтесь
Введите код, который был выслан на почту Введите код с SMS, который был выслан на номер
Код действителен в течение 5 минут Код с sms действителен в течение 5 минут
Вы уверены, что хотите выйти?
Сеанс завершен
На главную
Blog

Hledat

obsah

Shrnutí září v Laba Czech

articlevisual-1-633d3b1a76027369799195-min-64923406c37a4925371242.jpg

Hvězdy září v září a stejně tak i my. Pojďte se s námi ohlédnout za tímto měsícem plným novinek.

Vítáme vás zas a znovu u shrnutí novinek v měsíci září, který nám právě skončil. Máme toho opět mnoho za sebou a rádi se s vámi podělíme o události, které se během čtyř týdnů udály. Kdo nás zná, tak ví, že pravidelně píšeme o našich online živých kurzech a bezplatných webinářích, jež proběhly. Sice se už nemůžete na kurzy, které si zmíníme, zaregistrovat, ale vsadím se, že se pro vás na našich webových stránkách najdou jiné, stejně tak zajímavé. Proto bych vás ráda odkázala na výběr všech našich dostupných kurzů, které proběhnou v říjnu, na odkazu Laba Czech.

Bezplatné streamy, které můžete znovu zhlédnout

Není novinkou, že před každým online živým kurzem máte možnost registrace na bezplatný webinář, který vám trochu přiblíží obsah kurzu. Taky se zároveň na všechny z nich můžete podívat zpětně a buď si je připomenout, nebo zkouknout poprvé. Za tento měsíc máme za sebou celkem pět takových vysílání. Jedná se o webináře s názvem Proč potřebujeme business analýzu, Účetnictví tehdy a teď, Inspirující vedení obchodního týmu, Performance Marketing a Metody efektivní komunikace. Všechny vyjmenované a mnoho dalších naleznete na našem Youtube účtu. Další videa, jež můžete vidět, jsou například úvodní videa našich lektorů. Každý lektor se ve svém videu představí a máte šanci ho lépe poznat. Budeme rádi, když se nás rozhodnete odebírat a zároveň sledovat naše novinky. Stačí kliknout na zvonek vedle tlačítka odběru.

Online živé kurzy, jež nás doprovázely v měsíci září

Jedná se celkem o tři kurzy, na které jste měli možnost registrace, a jeden, na který se již brzy budete moci ještě přihlásit. Prvním kurzem, který nám celý měsíc odstartoval, byl UX design pod vedením Patrika Volka. Náš lektor získal zkušenosti z firem, agentur ale i z práce na volné noze. Díky jeho dvanácti lekcím se dozvíte cenné informace o zkoumání, definování a iteraci, které vám pomohou vytvořit vlastní projekt. Druhý v pořadí se nám ukázal Mgr. Jan Tatarla se svým kurzem Business analýza. Lektor vás během šesti týdnů naučí, jak můžete analyzovat data pomocí analytických metod a přijímat lepší manažerská rozhodnutí při řešení obchodních problémů. Což se vám v pracovním prostředí může více než hodit. Nemusíte však zoufat, pokud jste zmeškali první termín tohoto kurzu. Zajisté vás potěší zpráva, že již brzy bude k dispozici druhý stream. Nyní se podíváme na posledního lektora, nebo spíše v tomto případě lektorku. Není to nikdo jiný než Ing. Barbora Štětinová MBA, která vedla online živý kurz Analýza dat v MS Excel. Měli jste tak možnost se naučit všechny užitečné funkce v tomto programu krok za krokem. Naši studenti si osvojili znalosti, které jim nyní mohou ušetřit každodenní práci. Doufáme, že září se vám líbilo a budete se společně s námi těšit na nadcházející měsíc s novými online živými kurzy.

Závěr pro naše sledující a studenty

Rádi bychom vám poděkovali, že sledujete naše články, a pokud jste nově příchozí, tak vás srdečně vítáme u nás na webové stránce. Naše kurzy fungují díky lidem, kteří mají vzdělání jako prioritu a chtějí se neustále posouvat. Protože vzdělání je pro nás důležité a znalosti nám nikdo nikdy nevezme. Neustále rozšiřujeme výběr kurzů, které u nás nabízíme, a snažíme se vyhovět každému, ať už je jeho obor jakýkoliv. S potěšením můžeme nabídnout kurzy z oblasti marketingu, financí, HR, prodejů a mnoho jiných. Spektrum kurzů je tak široké, že si u nás může vybrat opravdu každý. Děkujeme za přízeň a budeme se na vás těšit u příštích článků.

Chcete se přihlásit k odběru novinek?

Přihlaste se k odběru, aby vám nic neuniklo.
Děkujeme za přihlášení k odběru!