Srpnové shrnutí od platformy Laba Czech | Laba Czech ✌
Для отслеживания статуса заказа — авторизируйтесь
Введите код, который был выслан на почту Введите код с SMS, который был выслан на номер
Код действителен в течение 5 минут Код с sms действителен в течение 5 минут
Вы уверены, что хотите выйти?
Сеанс завершен
На главную
Blog

Hledat

obsah

Srpnové shrnutí od platformy Laba Czech

a239-631b0c1fa8978444685932-min-6492325a06911341562868.jpg

Měsíc srpen nedávno skončil a máme tu pro vás opět tradiční shrnutí toho, co se u nás během posledních týdnů událo.

Pokud čtete náš blog už nějakou dobu tak víte, že vám každý měsíc přinášíme shrnutí uplynulých týdnů. Není čas na další zdržování a rovnou se na to vrhneme, protože v srpnu toho bylo celkem dost. Jako první, co bych ráda zmínila a zároveň vás pozvala ke zhlédnutí, je krátké video na našem YouTube – nese název It's good to be smart, což je firemní motto. Celý spot je nadčasový, úderný a sedí do dnešní doby. Nyní se vrhneme v krátkosti na bezplatné webináře, které jste mohli během měsíce srpna zhlédnout. V případě, že jste je nestihli, tak vás opět odkážu na náš YouTube kanál, kde naleznete všechny záznamy.

Bezplatné webináře spouštíme před začátkem každého online živého kurzu

Pokud ještě nemáte zkušenost s našimi online živými kurzy, tak vám v rychlosti připomenu, jaký benefit pro vás webináře přináší. Před začátkem každého z nich vám dáváme možnost se seznámit s lektorem a okrajově poznat téma, kterým se bude kurz zabývat. V případě zájmu se pak do něj můžete zaregistrovat a rovnou začít. Jako první tu máme záznam z Jak investovat na medvědím (klesajícím) trhu?. Během tohoto webináře se můžete dozvědět, jaká je aktuální situace na trhu, jak se chovat v období krize a mnoho dalšího. Druhým v pořadí pak byl Discovery fáze v UX projektu. Na němž se můžete dozvědět, jak najít to, co je potřeba opravit v oblasti UX. Což se vám může náramně hodit.

Které online živé kurzy zářily v měsíci srpnu?

Hned první den začal druhý stream úspěšného kurzu Řízení financí. Není třeba jej nějak představovat, protože zájem byl více než veliký. Koho bychom si ale určitě měli představit je samotný lektor – Ing. Tomáš Vahalík, ACCA. Je to CFO ze společnosti Valeo pro Českou republiku, Slovensko a Rusko. V roce 2018 byl zařazen mezi deset nejlepších finančních ředitelů v soutěži CFO Clubu. Pokud jste promeškali registraci na tento online živý kurz, tak pro vás máme dobrou zprávu. V říjnu startuje třetí stream, na který se můžete opět těšit. Tak si nezapomeňte nastavit upozornění do vašich kalendářů.

Druhým kurzem, který začal ke konci měsíce je Social media marketing. Ing. Vítězslav Klement má mnohaleté zkušenosti v oblasti marketingu a sociálních sítí. Během šesti týdnů se naučíte pracovat se sociálními sítěmi na vyšší úrovni. Sociální média se v dnešní době stala nepostradatelným nástrojem pro každého uživatele. Máte možnost využít sílu těchto médií k proměně svého podnikání či kariéry.

Posledním v řadě jež odstartoval tento měsíc je HR Manažer. Všemi lekcemi vás provede Ing. Gabriela Šimšová. V oblasti HR má mnohaleté zkušenosti ve velkých firmách. Vysvětlí vám, jak se poprat s výzvami v oblasti HR a stát se žádaným HR manažerem. Zároveň se naučíte, jak zvládat nábory a dlouhodobě motivovat a rozvíjet své zaměstnance.

Srpnové výročí Laba Czech

Online živé kurzy jsme si shrnuli a teď se zaměříme na další významný milník, který se během srpna udál. Neradi bychom to opomenuli, protože jde o důvod, proč jsme tady pro vás. Tento měsíc jsme oslavili své výročí vzniku – již 7 let se Laba neustále posouvá a rozvíjí v dalších a dalších zemích. Jsme rádi, že vám můžeme poskytovat kvalitní online vzdělávání, které je za nás důležité a hlavně trendy. Těší nás, že jste tu s námi a doufáme, že vás bude tato oblast bavit i nadále, pokud se s námi rozhodnete kariérně růst. Protože hlavně vy jste důvodem, proč vše funguje.

Chcete se přihlásit k odběru novinek?

Přihlaste se k odběru, aby vám nic neuniklo.
Děkujeme za přihlášení k odběru!