Nový projekt Laba Global: Mezinárodní kurzy od odborníků ze společností jako jsou například Google, Nike a IBM | Laba Czech ✌
Для отслеживания статуса заказа — авторизируйтесь
Введите код, который был выслан на почту Введите код с SMS, который был выслан на номер
Код действителен в течение 5 минут Код с sms действителен в течение 5 минут
Вы уверены, что хотите выйти?
Сеанс завершен
На главную
Blog

Hledat

obsah

Nový projekt Laba Global: Mezinárodní kurzy od odborníků ze společností jako jsou například Google, Nike a IBM

Studium v angličtině pro ty, kteří chtějí být o krok napřed.

cover-63e3c0771de29787120254-63eb89789b701517812861-min-64aeb2fa13c6e707610340.png

Od roku 2015 jsme v Laba Group zahájili zhruba 470 kurzů pro firmy a odborníky od juniorské úrovně až po top-management. Ke konci roku 2022 absolvovalo naše kurzy více než 100 000 účastníků a díky tomu se řadíme mezi špičku v online vzdělávání. 

Během našeho působení jsme v Laba Group zahájili tyto projekty:

  • Laba — mezinárodní vzdělávací platforma v oblasti managementu, HR, marketingu, financí a programů
  • SKVOT — online vzdělávací platforma kreativních profesí
  • robot_dreams — IT vzdělávací platforma se zaměřením na temáta od strojového učení (machine learning) po datovou vědu (data science)
  • ELVTR — online škola v USA, která nabízí kurzy od odborníků ze společností jako jsou například Google, Netflix a Mastercard

V únoru 2023 spouštíme projekt Laba Global s mezinárodními kurzy v angličtině, které cílí na odborníky ze střední a C-úrovně.

O Laba Global

V současné době Laba působí na šesti trzích: v Polsku, České republice, Rumunsku, Maďarsku, Turecku a ve Spojeném království. Její lektoři, kteří mají zkušenosti s místními trhy, vyučují kurzy v mateřském jazyce.

Odborníci pracující na jednom trhu však často netuší, jak vše funguje v zahraničí. Zaměstnanci a podnikatelé ztrácejí možnost porovnat své zkušenosti se zkušenostmi z jiných zemí a naučit se tak osvědčené celosvětové postupy. To brání jak jednotlivým odborníkům, tak podnikům v efektivním růstu.

Proto jsme přišli s nápadem spustit kurzy v angličtině s možností učit se od odborníků zastupujících špičkové mezinárodní společnosti.

Tento nápad realizujeme skrz projekt Laba Global, který nabízí kurzy pro profesionály ze střední a C-úrovně.

Výhody Laba Global:

— zkušenosti špičkových odborníků na trhu zastupujících mezinárodní korporace

— osobní doporučení od lektorů pro nejlepší studenty na LinkedIn

— formát  mastermind

—  malé skupiny a individuální přístup

Většina kurzů probíhá formou online webinářů v reálném čase. Můžete si tak poslechnout zajímavé informace a ihned položit otázky lektorovi. Kurzy budou obsahovat živé streamy s otázkami a odpověďmi a Q&A sekce o skutečných případech. Lektoři natočí některé přednášky nebo jejich části a umožní vám neomezený přístup k materiálům.

Na tvorbě kurzu kromě lektora pracuje producent a metodista. Napomáhají tomu, aby byl kurz co nejužitečnější. S lektorem připravují praktické úkoly a vybírají skutečné případy pro diskuze. Osobní konzultant podporuje studenty během studia.

„You better be ahead“ je koncept celého projektu

Rádi se nacházíme ve své komfortní zóně, kde nejsou žádné výzvy. Pokud vás vnější okolnosti nemotivují, můžete v této „bublině“ zůstat dlouho. O dalším vzdělání proto často uvažujeme až ve chvíli, kdy získáme vyšší pozici nebo chceme přejít do jiné společnosti.

Lepší práce nebo pozice vždy znamená konkurenci. Koneckonců, abyste mohli profesně růst, musíte vyniknout a mít jedinečné znalosti v porovnání s vašimi kolegy. To znamená "You better be ahead".

Budoucí studenti Laba Global jsou ti, kteří se odvážili opustit svou komfortní zónu. I ochota učit se v angličtině je významným krokem k tomu, abychom se dostali ze své „bubliny“. Snaží se zlepšovat, zajímají se o globální zkušenosti, chtějí být konkurenceschopní a uplatňují nové znalosti ve své kariéře a na domácím trhu.

O superschopnostech Laba Global 

Všechny programy MBA existující na místních trzích jsou hlavními konkurenty Laba Global. Manažeři obvykle chtějí získat profesní titul Master of Business Administration, aby zlepšili své dovednosti. Většinou se jedná o programy General Management, které se zaměřují na pochopení firemních procesů a strategické vize rozvoje podnikání.

Výhodou kurzů Laba Global je kratší formát (průměrná délka kurzu jsou dva měsíce) a vysoce specializovaná témata zaměřená na potřeby manažerů.

O akreditaci CPD

Laba má akreditaci mezinárodních profesních organizací, zejména: HR Certification Institute (HRCI), Project Management Institute (PMI) a International Institute of Business Analysis (IIBA).

Co se týče hlavně Laba Global, máme skvělé zprávy! Získali jsme certifikaci od CPD, organizace, která akredituje online vzdělávání již od roku 1998. Takovou akreditaci mají zejména Harvard a Yale University. To svědčí o tom, že kurzy jsou ověřené, kvalitní a splňují požadavky dané instituce.

Kurzy, které jsme již zahájili… Pro koho jsou určeny a jaká je jejich cena?

Následující kurzy jsou prvními třemi již dostupnými produkty: Women in Leadership s lektorkou z IBM; Produktový management s odborníky Microsoft a GE Healthcare; a "Řízení financí" s lektorem od Nike. Plánujeme vytvořit kurz Jak se stát CEO pro budoucí lídry a program pro marketingové a finanční ředitele. Celkově náš tým plánuje spustit až 5 kurzů měsíčně.

Mezi priority patří témata, která lektor s mezinárodními zkušenostmi může vyučovat a která neobsahují žádné lokální reference nebo specifika konkrétní země. Neplánujeme například spouštět kurzy na právní témata, právo nebo brand management.

Studium na Laba Global je vhodné pro ty, kteří mají středně pokročilou (Intermediate +) úroveň angličtiny. Účast na kurzech mastermindu však vyžaduje úroveň Upper-Intermediate. Není ale nutné mít pokročilou úroveň. Angličtina je pro většinu studentů Laba Global druhým jazykem – nejsou to tedy žádní rodilí mluvčí.

Průměrné školné je 600–800 dolarů. Stejně jako v případě ostatních kurzů nabízíme v Laba Global pro stálé zákazníky odloženou platbu a slevy.

Kurzy Laba Global jsou nyní dostupné na všech místních webových stránkách Laba, zejména v České republice. Najdete je v našem seznamu aktuálních kurzů. Náš tým však pracuje na spuštění samostatné platformy, díky které si budete moct pomocí filtrů vybrat kurz na téma, které aktuálně potřebujete, a vybrat lektora ze země, která vás zajímá.

Chcete se přihlásit k odběru novinek?

Přihlaste se k odběru, aby vám nic neuniklo.
Děkujeme za přihlášení k odběru!
kurz na téma:
«Marketingový ředitel»
Marketing a PR
Vede Jaroslav Kaucký
30. dubna 6. června
Jaroslav Kaucký