Shrnutí listopadu v Laba Czech | Laba Czech ✌
Для отслеживания статуса заказа — авторизируйтесь
Введите код, который был выслан на почту Введите код с SMS, который был выслан на номер
Код действителен в течение 5 минут Код с sms действителен в течение 5 минут
Вы уверены, что хотите выйти?
Сеанс завершен
На главную
Blog

Hledat

obsah

Shrnutí listopadu v Laba Czech

articlevisual-2-2-6421b390d360d518671528.webp

Zase tu máme konec měsíce a opět se setkáváme u našeho pravidelného shrnutí. Tentokrát je na řadě listopad.

Asi není třeba to nějak protahovat dlouhým vysvětlováním. Vy, kdo sledujete náš blog, už tento koncept znáte a nově příchozí vřele zdravíme. Jaké máme pro vás tedy novinky? Kam jsme se posunuli a co nás čeká? To a mnohem více se dozvíte během vašeho čtení. Jsme velmi rádi, že jste tu s námi, protože bez vás by to nemělo smysl.

Black friday a slevy až 45 %

Mnohým z vás tato příležitost asi neproplula mezi prsty a my jsme rádi, že jste ji využili. Jednalo se totiž o historicky první Black Friday v naší Laba Czech. Pokud jste již nestihli využít slevy, nemusíte zoufat. Slibujeme, že to bylo poprvé, ale rozhodně ne naposledy. Jak u nás takový Black Friday probíhal? Připravili jsme si pro vás šest tematických balíčků. Každý z nich obsahoval 3 online živé kurzy a dodatečnou slevu na ně. Každý z nich byl z jiné oblasti a vy jste měli možnost na výběr z oborů jako jsou Finance, Marketing, HR, Sales a Majitelé podniků a manažeři. Jenže zde bylo ještě jedno překvapení, které jste si mohli zakoupit. Jolly Joker! Co obsahoval tento tajemný balíček? Jen a jen to, co jste si vy sami vybrali. Chápeme, že ne každému vyhovuje náš předvýběr, a tak jsme vám dali šanci na vlastní výběr. To znamenalo tři libovolné kurzy třeba pod vánoční stromeček pro vašeho blízkého. Což se jistě vyplatilo, ale nyní už si budete muset počkat do dalšího Black Friday.

Záplava kurzů

Každý měsíc nám přibývají nové a vymakanější online živé kurzy. Postupně se snažíme zaplňovat všechny obory, které máme k dispozici, a dnes už je to jeden velký seznam plný kvalitních a vynikajících kurzů od našich lektorů. Které byly k mání tento měsíc? Došlo i na druhé streamy, a to konkrétně dva, které jsme u nás měli možnost znovu představit. Byl to Social media marketing s Vítězslavem Klementem a HR manažer v podání Gabriely Šimšové. Druhý stream proběhl i na naší anglické verzi Laba Black a o ten se postaral Gerry Randolph s kurzem Brand Management.

A teď novinky. Mezi našimi novými kurzy byl například Top manažer a PR manažer. Stačilo si už jen vybrat, kterou cestou byste se vydali raději. Ale neopomíjeli jsme ani Laba Black a donesli vám nový kurz od Noelle Silver. Její online živý kurz je na téma Women in Leadership a my jsme rádi, že máte zájem i o kurzy v cizím jazyce, protože angličtina vládne světem a je skvělé se v ní stále zdokonalovat.

Nový koncept videí s našimi lektory

Není třeba představovat náš Youtube kanál, na kterém najdete zajímavý obsah. Dnes ho ale zmiňujeme z jiného důvodu. Máme nový koncept úvodních videí našich lektorů. Jedna z prvních lektorek, která si ho mohla vyzkoušet, byla Lenka Helena Koenigsmark. Její video s názvem Online kurz Ženy ve vedení můžete shlédnout zde. Tímto krátkým textem bych chtěla poděkovat hlavně tvůrcům tohoto nového formátu videa, a těmi není nikdo jiný než naše produkční Darya Medyantseva společně s fotografem Alexem Felikstovem. 

Závěrem?

Jsme rádi, že nás každým dnem posouváte dál a dál. Díky tomu, že máte zájem nejen o naše kurzy, ale i o naši tvorbu, se i my můžeme stále zlepšovat. Do budoucna pro vás máme ještě spoustu novinek, tak se připravte a můžete se na ně těšit společně s námi. Uvidíme se u dalších článků.

Chcete se přihlásit k odběru novinek?

Přihlaste se k odběru, aby vám nic neuniklo.
Děkujeme za přihlášení k odběru!