3 nejpoužívanější sociální sítě | Laba Czech ✌
Для отслеживания статуса заказа — авторизируйтесь
Введите код, который был выслан на почту Введите код с SMS, который был выслан на номер
Код действителен в течение 5 минут Код с sms действителен в течение 5 минут
Вы уверены, что хотите выйти?
Сеанс завершен
На главную
Blog

Hledat

obsah

3 nejpoužívanější sociální sítě

articlevisual-6421acede523c165745245.webp

Používáte sociální sítě? Zajímá vás, kde se nachází nejvíce uživatelů? Pokud jste odpověděli dvakrát ano, tak vás tu vítáme.

Asi téměř každý z nás používá alespoň nějakou sociální síť. Jednak jako prostředek komunikace s našimi blízkými, ale i k pracovním účelům. V dnešní době se stále více používají k propagaci firem nebo fyzických osob. Není totiž lepší způsob než právě sociální sítě. Jsou zde skoro všichni a minimálně jednu třetinu zajímá váš sektor. Jenže používáte ty, které disponují nejvíce uživateli? Ve větší skupině lidí máte větší pravděpodobnost, že zaujmete. Tak nastražte uši a pustíme se do práce.

Třetí místo aneb bronzová medaile

Kdo myslíte, že se umístil zde? Jestli jste hádali Instagram, tak máte dobrou intuici nebo všeobecný přehled. Tuto platformu používá asi už většina firem a je skvělá pro získání stálých zákazníků. Můžete s uživateli navázat lepší kontakt, díky kterému vás i oni lépe poznají. Což by vám mohlo být v budoucnu k dobru, protože čím více je zákazník spjatý s vaší značkou, tím větší máte šanci, že neuteče ke konkurenci. Koneckonců to chce asi každý, mít stálé zákazníky, kteří váš brand milují natolik, že kupují výhradně u vás. Dalším bonusem pro vás je, že můžete detailněji ukazovat své produkty. Třeba i díky reels, jež můžete vytvářet pomocí instagramu. Zákazník si pak může lépe prohlédnout produkty, které se mu líbí, a třeba i video záběry ho můžou přesvědčit o koupi. I my fungujeme na této platformě a můžete nás najít přes odkaz, který přikládáme sem.

Stříbrné místo patří Youtube

Je to tak. Stále se jedná o druhou nejpoužívanější sociální síť v dnešní době. Tato platforma umožňuje uživatelům tvořit videa s různým kontentem. Hodně populární je otevírat v těchto videích PR balíčky, jež mohou firmy posílat vybraným influencerům. Osoba, která video natáčí, pak řekne své dojmy a ukáže, jak všechny produkty vypadají. Což je pro firmy snadný způsob, jak zpropagovat samy sebe bez toho, aniž by nějaký obsah musely samy vyprodukovat. Jsou ale firmy, které také tvoří vlastní videa. A jde jim to skvěle!  Také Laba Czech má svůj účet na Youtube a přidáváme tam kvalitní obsah jako krátká videa s lektory nebo i záznamy z bezplatných webinářů. Pokud se chcete na náš kanál podívat, odkaz najdete zde.

Zlatý hřeb a první místo

Možná ani do teď nikdo z vás netušil, co se právě tady objeví na stupni vítězů. Nebudeme to dlouho natahovat – jedná se o Facebook. Přesně tak, od jeho spuštění uběhla dlouhá doba, ale tato platforma si stále drží první místo. Je pro to velmi jednoduché vysvětlení. Toto je totiž místo, kde můžete najít téměř každou věkovou kategorii. Proto také představuje stále nejlepší příležitost pro všechny firmy. Pokud má vaše firma produkt, jenž může oslovit každého, tak teď přesně víte, kde byste ho měli propagovat. Facebook totiž v posledních letech nelenil a přidal také pár funkcí, jež můžete využívat a tím vaše produkty poslat do popředí. Navíc nebudete opomíjet ani starší ročníky, které nezřídka používají právě Facebook jako svou jedinou sociální síť. Ale dejte si pozor, aby vaše reklama byla nezapomenutelná, protože na této platformě se jich rojí miliony a vy nechcete zapadnout někam do spamu, kde už vás nikdy nikdo nenajde. Nechceme se znovu připomínat, ale i my používáme poslední sociální síť z této svaté trojice. Abychom vás déle nezdržovali, odkaz je tady.

Proč je používat všechny

Osobně to velmi doporučujeme, pokud chcete být stále aktuální. Musíte se neustále snažit hledat nové zákazníky – a kde jinde je hledat, než na internetu. Navíc když budete tvořit kvalitní kontent na těchto platformách, tak si vás uživatelé později budou hledat i sami.

Chcete se přihlásit k odběru novinek?

Přihlaste se k odběru, aby vám nic neuniklo.
Děkujeme za přihlášení k odběru!