4 zaručené způsoby, jak se odlišit od konkurence | Laba Czech ✌
Для отслеживания статуса заказа — авторизируйтесь
Введите код, который был выслан на почту Введите код с SMS, который был выслан на номер
Код действителен в течение 5 минут Код с sms действителен в течение 5 минут
Вы уверены, что хотите выйти?
Сеанс завершен
На главную
Blog

Hledat

obsah

4 zaručené způsoby, jak se odlišit od konkurence

134-6364e8dcda326707847255-min-64a55588da68d317030172.jpg

Chcete se odlišit od ostatních a nejít ve stádu? Přinášíme osvědčené tipy, které vám pomůžou zvolit si vlastní cestu a vyniknout.

Nejdůležitější faktor pro každou firmu je být jedinečný a odlišný od konkurence. Každý se snaží vyzdvihnout do popředí jiným způsobem. Chcete být na očích a nejlepší způsob, jak toho docílit, je nastavit vaši firmu tak, aby vyčnívala nad ostatní. To ovšem není tak jednoduché a chce to hodně práce. My vám s tím trochu pomůžeme a zbytek už je ve vaší režii. Zejména pokud jste majitelem malého podniku, budou pro vás tyto tipy více než přínosné. To, že máte malý podnik, totiž neznamená, že nemůžete být vidět. Koneckonců každá velká firma jednou byla malá a kdo ví, co vám budoucnost nabídne. Proto všem malým podnikatelům přejeme hodně štěstí do budoucna a jdeme se vrhnout na slibované tipy.

1. Musíte vědět, jaká je vaše cílovka 

Zdá se to jako samozřejmost, ale ne vždy to každý takto vnímá. V podstatě jde o to, poznat své zákazníky dříve, než se jimi stanou. Což zní trochu nemožně, ale nebojte se. Váš produkt je vždy nejvíce zaměřený na určitou věkovou či genderovou kategorii. Pokud jste už ve fázi, že přesně víte, kdo budou vaši zákazníci, můžete se do toho pustit. Ideální by bylo, aby se reklamy a všechny marketingové kampaně zobrazovaly v naplánovaném rozvrhu a těm správným lidem. Věřte nám, že pak se dostanete do hledáčku mnoha potenciálních klientů.

2. Vyplňte díru na trhu

V dnešní době je taková taktika trochu obtížná. Zdá se, že téměř celý trh je nasycený a nikde už není volné místo, které čeká právě na vás. Neztrácejte ale naději, ani tak to není nemožné. Sice je to jedna z těžších cest, po kterých byste se mohli vydat, ale není nepřekonatelná. V případě úspěchu budete totiž na očích mnohonásobně více než druzí. Je možné, že vymyslíte něco, co lidé opravdu postrádají a ani o tom zatím nevědí. V tomto ohledu přejeme mnoho štěstí a zdaru.

3. Neustále tvořte zajímavý obsah na sociálních sítích

I to je jeden ze způsobů, jak být více vidět. Stálá aktivita na sociálních sítích vás díky algoritmům zavane i do vod, kam byste nikdy nevěřili, že doplujete. Je na vás, jakou sociální síť zvolíte, ale věřte, že pravidelný obsah pro jakoukoliv platformu vám přinese mnoho úspěchu. Zvlášť když jsme v době, kdy jsou uživatelé na sociálních sítích téměř nepřetržitě. Navíc se potenciální zákazník více sblíží s vaším produktem. To je přesně to, co potřebujete.

4. Mimo web si zařiďte i mobilní verzi

Webové stránky jsou nutnost každé firmy, která nabízí produkt, ale mysleli jste i na mobilní verzi? Protože ta je už stejně důležitá, jako ta počítačová. Uživatelé si totiž čím dál tím častěji prohlížejí webovky přes telefon. Sice to znamená další práci navíc s tvorbou responzivního webu, ale můžeme vám slíbit, že se vám tato investice vyplatí. Proč tomu tak je? Jednou z mnoha výhod je třeba snadné placení přes Apple Pay. Nikdo nikam nemusí zadávat údaje o kartě a stačí jen ukázat svůj obličej či přiložit prst. 

Používáte některé z výše uvedených tipů?

Možná už nejste tak úplně nováček a některý z výše zmíněných způsobů jste pro vaši firmu využili. Pamatujte ale, že ne každému funguje to stejné, co jeho kolegovi. Každý jsme unikátní a každá firma potřebuje individuální přístup. Proto nevěště hlavu, pokud vám něco na poprvé nevyjde. To, že to někde funguje, neznamená, že vám to půjde stejně. Dopřejte si čas, protože každá slepá ulička, do které cestou zabloudíte, vás hodně věcí naučí. Kdybyste měli na své cestě jen samé úspěchy, nic moc nového byste se nenaučili. Tak hlavu vzhůru a zkuste příště něco jiného. Třeba zrovna způsob, o kterém si myslíte, že by u vás nefungoval, vás nakonec vystřelí přesně tam, kam potřebujete.

Chcete se přihlásit k odběru novinek?

Přihlaste se k odběru, aby vám nic neuniklo.
Děkujeme za přihlášení k odběru!