Jak naložit s penězi v době inflace | Laba Czech ✌
Для отслеживания статуса заказа — авторизируйтесь
Введите код, который был выслан на почту Введите код с SMS, который был выслан на номер
Код действителен в течение 5 минут Код с sms действителен в течение 5 минут
Вы уверены, что хотите выйти?
Сеанс завершен
На главную
Blog

Hledat

obsah

Jak naložit s penězi v době inflace

frame-2-1-63625f79499c0571978774-min-64a554908ff61557802460.jpg

Trápí vás současná ekonomická situace? Je nejlepší čas své peníze někam uložit a my přesně víme kam.

Situace pro investice nikdy nebyla vhodnější, než právě teď. Pokud věříte, stejně tak jako my, že se vám peníze pod polštářem nerozmnoží, je čas jednat. Nerostou totiž na stromě a každá koruna je dobrá, obzvlášť teď, kdy se každému hodí mít finanční rezervu. Kam ale investovat? To je dobrá otázka, na kterou známe odpověď a podělíme se s vámi. Pojďme se vrhnout na tipy, kam vložit svůj kapitál a rozšířit tak investiční portfolio.

Spořicí účet je osvědčená klasika

Tento tip se nikdy neomrzí a bude stále v kurzu. V dnešní době existují dokonce spořicí účty, kde vaše finance nejsou pevně fixované a můžete je vybrat bez jakéhokoliv penále. V nejhorším případě tedy nic neztratíte a za zkoušku to stojí. Nejprve se ale poraďte s někým, kdo tomu rozumí. Nabídne vám možné varianty, ze kterých vyberete tu ideální pro vás. Vaše naspořené peníze vám to neuchrání, ale aspoň nebudou ležet bezdůvodně na bankovním účtu. Navíc je to trochu i finta, jak ušetřit. Prověřená rada zní – pokud máte peníze někde stranou, kde na ně přímo nevidíte, nenapadne vás je použít. Tím pádem si aspoň ušetříte bankovky na horší časy.

Pronájem nemovitostí zde bude pořád

Koupě nemovitosti se v momentální situaci úplně nezdá jako dobrá varianta. Ale v případě, že již nějakou nemovitost vlastníte, máte napůl vyhráno. S inflací totiž zároveň i rostla hodnota tohoto typu majetku. Týká se to i pronájmů, pro které nikdy nebude problém sehnat zájemce. Nabídka i poptávka je v tomto segmentu stále, a tak ve většině případů jdou rychle „na dračku“. Pro vás je to výborná příležitost, jak vydělat nějaké peníze navíc ke svému měsíčnímu příjmu. Bohužel je tento typ přivýdělku jen pro majitele, jež už nějakou volnou nemovitost vlastní, a tak tato rada nepomůže každému.

Vědomosti budou vždy nejcennější investicí

Ne nadarmo se totiž říká, že vzdělání vám nikdo nikdy nevezme. Celý život nám to naši rodiče opakovali a dnes jste jistě i vy dospěli do stádia života, kdy jim dáváte plně za pravdu. Například kurz, v němž si doplníte a rozšíříte dovednosti užitečné ve vašem zaměstnání, vás může posunout na pozici, ve které budete lépe finančně ohodnoceni. Kdo z nás by to nechtěl. Navíc i v době dlouhotrvající finanční krize je právě toto druh investice, o kterou nikdy nepřijdete. Vzdělání bude vždy „trendy“ a pamatujte, že člověk se může učit a zdokonalovat celý život. Nikdy není pozdě začít. Jestli vás to stále nepřesvědčilo, máme pro vás výhody, které vám může investice do vzdělání přinést.

  • Trénink mozku vám zlepší celkové vnímání
  • Budete se cítit motivovaní a lépe vám půjde práce
  • Získáte novou inspiraci a různé pohledy na vaše pracovní problémy
  • Posílíte své sebevědomí
  • Networking vám může najít nové a užitečné kontakty
  • Učení se novým věcem je dobrá prevence před syndromem vyhoření
  • Poslední a nejdůležitější je lepší uplatnění na trhu práce

Existuje mnoho výhod a záleží, co od vzdělání požadujete a čekáte, protože každý jsme jiný a máme jiné potřeby a cíle. Nemusíte se soustředit jen na jednu možnost, to je velká výhoda současné rozmanitosti nabídek. V případě této investice se kdykoliv můžete obrátit na nás. Rádi vám pomůžeme s volbou online živého kurzu pro vás na míru. Máme široký výběr takže se nemusíte obávat, že by vás nezaujal ani jeden z nich. A pokud byste si nevybrali ze současné nabídky, každý měsíc přidáváme nové a nové kurzy, aby spektrum našich kurzů bylo dost pestré pro každého, kdo nám svěří svou důvěru.

Co je pro vás ta správná volba?

Nemáme patent na dokonalou kombinaci investic a předpovídat budoucnost také neumíme. Vaše konečná volba tak bude muset zůstat na vás. Každopádně se řiďte instinktem a vyberte si podle sebe, ne podle nikoho jiného. Bude to koneckonců volba, která ovlivní jen váš život.

Chcete se přihlásit k odběru novinek?

Přihlaste se k odběru, aby vám nic neuniklo.
Děkujeme za přihlášení k odběru!
kurz na téma:
«Marketingový ředitel»
Marketing a PR
Vede Jaroslav Kaucký
30. dubna 6. června
Jaroslav Kaucký