Co je to PMI a PMI certifikace | Laba Czech ✌
Для отслеживания статуса заказа — авторизируйтесь
Введите код, который был выслан на почту Введите код с SMS, который был выслан на номер
Код действителен в течение 5 минут Код с sms действителен в течение 5 минут
Вы уверены, что хотите выйти?
Сеанс завершен
На главную
Blog

Hledat

obsah

Co je to PMI a PMI certifikace?

Představujeme Project Management Institute, hodiny PDU a čtyři přesvědčivé důvody, proč si pořídit certifikaci.

spolecnost-laba-je-clenem-programu-pmi-authorized-training-partner-program-logo-a-odznak-pmi-authorized-training-partner-je-registrovanou-znackou-spolecnosti-project-management-institute-64b6746a03c5c970060059.png

Co je to PMI a PMI certifikace?

 

Project Management Institute (PMI) je významná asociace projektových manažerů, která pomáhá rozvíjet komunity projektových manažerů a podporuje jednotlivce v jejich rozvoji. 

Project Management Institute byl založen v roce 1969 a nyní působí téměř po celém světě. Díky jeho záštitě umožňují miliony odborníků po celém světě podnikům a organizacím dodávat kvalitní produkty lépe a rychleji a zároveň udržovat dobré klima v týmech a firmách. PMI rozvíjí nové způsoby práce, které v konečném důsledku činí svět lepším místem. 

Certifikace PMI

Project Management Institute nabízí certifikace, které odpovídají úrovni, na které právě nacházíte.  Díky tomu, že vaše kompetence budou na úrovni, která odpovídá dnešním vysokým nárokům, vám certifikace PMI dávají možnost pracovat v jakémkoli oboru a řídit jakýkoliv projekt. Mohou být také logickým krokem k postupu ve vaší kariéře bez ohledu na to, v jaké její fázi se právě nacházíte.

Certifikace PMI dokazují vaši odbornost a díky nim jste atraktivnější pro budoucí zaměstnavatele. 

Proč bych měl*a věnovat úsilí získání certifikace? 

Přestože i bez certifikace jistě můžete být projektovým manažerem, certifikace vám přináší řadu nesporných výhod. Podívejte se na ně: 

#1. Certifikovaní manažeři projektů vydělávají více. 

Podle publikace Earning Power: Project Management Salary Survey Report vyplývá, že odborníci s certifikací PMP (Project Management Professional) dostávají ve 40 sledovaných zemích v průměru o 16 % vyšší platy.

#2. Díky certifikaci bude váš životopis vypadat lépe.

Přináší vám další body, které vás ukazují jako profesionála s pílí a mezinárodně uznávanými dovednostmi. 

#3. Pomáhá vám při navazování profesních kontaktů.

Dostanete-li se do kontaktu s dalšími certifikovanými odborníky, získáte vyšší šanci získat vysněnou práci (a už máte k dispozici úchvatný životopis, se kterým se můžete ucházet o místo).

#4. Stanete se skutečně lepším projektovým manažerem, což je pravděpodobně nejdůležitější přínos.

Podle průzkumu PwC Current Programme and Project Management Practice je u projektů s vyššími výsledky výrazně vyšší pravděpodobnost, že budou obsazeny certifikovanými projektovými manažery. Ve skutečnosti 80 % projektů klasifikovaných jako vysoce výkonné využívá certifikovaného projektového manažera.

Veškerý obsah v užitečném formátu. Rozhovory, články, life hacky a tipy ze světa businessu i korporátů na našem LinkedIn profilu.
Pojďte se připojit!

Jak se ke zkoušce dostanu? 

Zkoušky PMI mají určité předpoklady, mezi které patří maturita, bakalářský titul a určitý počet hodin školení v oblasti projektového řízení, které se také nazývají PDUs.

PDUs jsou hodiny školení, které získáte absolvováním kurzů pro projektové manažery akreditovaných PMI. PDUs musíte získat také proto, abyste si udrželi certifikaci. 

Laba je vzdělávací instituce akreditovaná PMI. Proto nabízíme také kurzy na bázi PDUs, v nichž si můžete udržet svůj status certifikovaného PMP. 

Jedním z nich je náš kurz Projektový management od A do Z, jehož absolvováním můžete získat 42 PDUs. Tento živý online kurz se zkušenými lektory je vhodný pro začínající a budoucí projektové manažery a každého, kdo chce prohloubit své znalosti v oblasti řízení projektů a posunout svou kariéru na novou úroveň.

Doporučujeme také podívat se na aktuální nabídku dalších kurzů z oblasti projektového managementu na našem webu.

Zde je certifikační framework pro projektové manažery s různými zkušenostmi:

0-3 roky praxe
Nováčci v projektech

3 a více let zkušeností
Zkušení odborníci

Specializace

Přinášíme také seznam uznávaných certifikací, které jsou zaměřeny na různé oblasti týkající se projektového řízení:

Více než 8 let zkušeností
Odborníci na seniorní úrovni

Jako autorizovaný školicí partner PMI poskytuje Laba vzdělávací obsah, který odpovídá mezinárodním standardům, a naši lektoři jsou kvalifikovaní pro vedení kurzů v této oblasti.

Certifikace PMP rozhodně stojí za námahu. Zapojte se do PMI akreditovaných kurzů od společnosti Laba a sbírejte PDUs ke své stávající certifikaci.

 

Zdroje:

Project Management Institute

PMI Certifications

6 Reasons why PMP certification is worth it.

5 Amazing Benefits Of PMP Certification

Top Benefits of Project Management (PMP) Certification

PwC Survey

Chcete se přihlásit k odběru novinek?

Přihlaste se k odběru, aby vám nic neuniklo.
Děkujeme za přihlášení k odběru!