Srovnání účetních programů | Laba Czech ✌
Для отслеживания статуса заказа — авторизируйтесь
Введите код, который был выслан на почту Введите код с SMS, который был выслан на номер
Код действителен в течение 5 минут Код с sms действителен в течение 5 минут
Вы уверены, что хотите выйти?
Сеанс завершен
На главную
Blog

Hledat

obsah

Srovnání účetních programů

img-0589-634d67cf00166264883695-min-6492364ebe04d786167065.jpg

Chystáte se začít používat účetní programy? Našli jsme tři nejlepší a srovnali je pro vás, abyste si mohli vybrat ten pravý

Účetních programů je v online prostředí mnoho a občas je těžké mezi nimi vybrat ten správný. Právě proto jsme se rozhodli pro vás tři nejlepší zhodnotit, aby byl následný výběr daleko jednodušší. Jedná se o známé programy, se kterými jste se mohli setkat, ale možná jste nevěděli, čeho všeho jsou schopny. Jdeme se tedy podívat na ty nejlepší účetní a ekonomické systémy.

První místo obsadil ekonomický systém Pohoda

Tento program je ideální pro úplně každého. Pokud jste živnostník, menší, střední či velká firma, můžete využít služby, které nabízí. Máte na výběr z několika verzí, ze kterých si můžete vybrat. My jsme se rozhodli udělat recenzi na verzi, která je přímo ve středu celé tabulky. Její název je Standard a podíváme se, co vše díky ní můžete získat. Jedna z nevýhod je, že nenabízí verzi zdarma. Má všechny potřebné funkce, které využijete. Máte k dispozici základ jako adresář, kontakty, banka, pokladna nebo elektronická evidence tržeb. Nejde vyjmenovat úplně vše, co tento program nabízí, ale najdete tu veškerou škálu služeb, které potřebujete k fungování podniku nebo fyzické osoby. Zároveň máte k dispozici nepřetržitou podporu, která vám vždy poradí a to, ať už online nebo osobně, na jedné z poboček. Takže tento program hodnotíme kladně.

Druhé místo nám obsadila ABRA FlexiBee.

Chtěli bychom tento program doporučit spíše menším firmám či živnostníkům. Pro tuto recenzi jsme taktéž vybrali verzi, která je přímo ve středu a ta nese název Business. Program však nabízí pouze tři verze ze kterých si můžete vybrat, ale zároveň obsahují vše, co potřebujete. Verze jež jsme vybrali bohužel také nenabízí verzi zdarma na vyzkoušení. Takže si program musíte ihned zaplatit pokud se rozhodnete, že ho chcete. Ale oproti tomu nabízí vše, co předešlá Pohoda. Máte dostupné všechny funkce, které budete chtít využít. Dále také budete mít k dispozici neustálou podporu, ať už online nebo na kamenné pobočce. Zároveň máte možnost neustálé nápovědy, když si nebudete vědět rady. Takže bych ráda doporučila i ABRA FlexiBee.

O poslední místo se postaral program s názvem LPsoft - PROFIT

Stejně jako u předešlého programu, je i tento vhodný spíše pro menší firmy nebo živnostníky. Nabízí pouze jednu verzi, na kterou děláme taktéž menší zhodnocení. Má název Profit a můžete si k ní dokoupit i další moduly, které společnost nabízí. Avšak hned ze začátku tu máme první změnu oproti předešlým programům. Protože Profit nabízí verzi zdarma, takže si jej můžete vyzkoušet ihned. Nyní přichází i důležité body, které tento program postrádá. Například není k dispozici elektronická evidence služeb, dále také chybí funkce mzdy a personalistika, ale jinak má všechny ostatní funkce, které budete potřebovat. Co se týče oblasti podpory, tak bohužel není možná online konzultace. Ale v případě jakéhokoliv dotazu se můžete obrátit na kamenné pobočky, emailem či telefonicky. Dalším mínusem je chybějící dokument s názvem FAQ. V překladu často kladené otázky, které se mohou objevovat. Což není až tak podstatná část a já osobně tohle jako velkou nevýhodu nevnímám. Proto bych tento program také hodnotila kladně a ráda ho doporučila.

To bylo tedy srovnání třech nejlepších účetních programů, které se momentálně používají. Pokud zvažujete koupi jednoho z nich, snad se vám článek hodil a výběr pro vás bude o dost jednodušší. Osobně si myslím, že všechny tři jsou skvělé a záleží čistě na vašich preferencích. Takže ať už vyberete jakýkoliv z nich, pevně věřím že vám přinese mnoho plusů a úspěchů ve vaší firmě.

Chcete se přihlásit k odběru novinek?

Přihlaste se k odběru, aby vám nic neuniklo.
Děkujeme za přihlášení k odběru!