Přehled novinek v Laba Czech | Laba Czech
Для отслеживания статуса заказа — авторизируйтесь
Введите код, который был выслан на почту Введите код с SMS, который был выслан на номер
Код действителен в течение 5 минут Код с sms действителен в течение 5 минут
Вы уверены, что хотите выйти?
Сеанс завершен
На главную
Blog

Hledat

obsah

Přehled novinek v Laba Czech

tmt-s-627a7658be695347692667.png

Online vzdělávání jako nový trend a zároveň skvělá forma úspory času pro všechny, kteří přes den pracují, ale vzdělání ve večerních hodinách jim není cizí. To je vize, kterou bychom rádi předávali dál formou online živých kurzů, které již běží nebo budou probíhat. Naše popularita stále roste a kurzy, které pro vás vytváříme, se začínají dostávat do neustále většího povědomí českého publika. Zmínky o nás již můžete najít i v médiích – například na Investujeme či Euro.cz.

Měsíc duben nám přinesl řadu kvalitních online živých kurzů, vedených opravdovými profesionály s praxí. V tomto článku si shrneme kurzy, které již probíhájí a také ty nezahájené, které v následujících dnech budeme spouštět, a vy se na ně budete moci přihlásit.

Řízení financí

Prvním, již už probíhajícím online živým kurzem, je Řízení financí. Finanční ředitel společnosti Valeo, Ing. Tomáš Vahalík, ACCA, který celý kurz vede, otevírá okno do světa financí a pomáha více pochopit pojmy jako jsou výkaz zisků a ztrát, rozvaha, či cash flow. Pokud hravě zvládáte základy finančního světa, kurz je mířený právě na vás. Pro úplné začátečníky, kteří nemají s financemi téměř žádné zkušenosti, zde není takový prostor a mohli by se v průběhu kurzu ztratit. Můžete si tak být jisti, že kurz nabízí opravdu kvalitní informace, díky kterým si můžete rozšířit své dosavadní znalosti. Součástí kurzu není jen pouhé vysvětlování teorie, ale také vyzkoušení si nově nabytých dovedností v praxi, a to pomocí praktických úkolů. Materiály, které v průběhu kurzu obdržíte, společně se záznamem lekcí, zůstanou uchovány i po absolvování kurzu – po dobu jednoho roku. Řízení financí je momentálně na prvním místě v žebříčku oblíbenosti a pokud jste se nestihli přihlásit, nezoufejte. V blízké budoucnosti budeme kurz otevírat znovu a o jeho novém termínu vás budeme informovat.

Agilní řízení projektů

Druhým právě probíhajícím online živým kurzem, který vede Ing. Martin Fiala, Senior Engineer PMG Manager ve společnosti Honeywell, je Agilní řízení projektů. Před začátkem tohoto kurzu již proběhl i bezplatný webinář, který nejen že nabídnul menší ochutnávku celého kurzu ale také jste se na něm mohli dozvědět informace o nových trendech v oblasti agilní metodiky. V průběhu tohoto kurzu se naučíte, jak co nejrychleji a nejefektivněji reagovat na změny, které mohou váš podnik ovlivnit a také poznáte rozdíl mezi waterfall a agile přístupem řízení projektů. Díky znalosti agilní metodiky, kterou, pokud si osvojíte a praktikujete do své firmy, získáte možnost pracovat rychleji a v rámci stanoveného časového rámce i rozpočtu. Dále se také naučíte jak zahájit, naplánovat a realizovat svůj projekt, s pomocí právě již zmiňovaných agilních přístupů. Kurz je zároveň postavený tak, aby vás částečně připravil na absolvování certifikace od instituce PMI (Project Management Institute).

Projektový management

Na online živém kurzu projektového managementu, který startuje již dnes, 10. května, a to pod vedením generálního ředitele společnosti Ideaware, Bc. Mariana Navrátila, MBA, se naučíte, jak a co nejlépe vést projekt ve své organizaci. Kurz obsahuje nezbytné informace o tom, co je potřeba si připravit před realizací vašeho projektu. Také zjistíte, co vše musíte ovládat, abyste se mohli stát úspěšnými projektovými manažery. Na kurzu se naučíte nejenom jak vést projektový tým, ale i efektivně komunikovat se stakeholdery a dosáhnout tak co nejlepších výsledků vašeho projektu. Pochopitelně ani v tomto kurzu nebude chybět praktické plnění úkolů či materiály, které by se po úspěšném absolvování kurzu mohly jěště v budoucnu hodit. Lektor vám díky své zpětné vazbě, kterou máte během kurzu k dispozici, pomůže aplikovat nově získané znalosti do vašeho pracovního prostředí. Největší výhodou kurzu Projektový Management bezesporu je, že disponuje plnou certifikací od instituce PMI.

Na závěr našeho přehledu si vás dovolujeme v krátkosti pozvat na kurz “Digitální Marketing”, který povede zkušený lídr digitálního marketingu Ing. Vít Zíma. Osvojíte si zde základní principy digitálního marketingu a posunete své podnikání na vyšší úroveň, a to díky využití aktuálních digitálních trendů. Registrace na kurz již byla zahájena, tak se neváhejte přihlásit.

Chcete se přihlásit k odběru novinek?

Přihlaste se k odběru, aby vám nic neuniklo.
Děkujeme za přihlášení k odběru!