V Laba Czech recenze vítáme – sdílejte s námi své úspěchy! | Laba Czech ✌
Для отслеживания статуса заказа — авторизируйтесь
Введите код, который был выслан на почту Введите код с SMS, который был выслан на номер
Код действителен в течение 5 минут Код с sms действителен в течение 5 минут
Вы уверены, что хотите выйти?
Сеанс завершен
На главную
Blog

Hledat

obsah

V Laba Czech recenze vítáme – sdílejte s námi své úspěchy!

Jak zpětná vazba ovlivňuje podnikání, proč je tak významná pro zlepšování služeb a jak se můžou zviditelnit absolventky a absolventi Laba kurzů?

1217-cover-66bdf2855f172524059201.webp

Co jsou pro děti ve škole známky na vysvědčení, to jsou pro nás v Laba Czech recenze. Online vzdělávání je stále na vzestupu a různých kurzů přibývá jako hub po dešti. Snadno se můžete ztratit v obrovské nabídce a ztratit spoustu času přemýšlení nad otázkou, které z nich se opravdu vyplatí.

Laba je na českém trhu téměř tři roky a má za sebou spoustu úspěšných kurzů (aktuálně nabízíme a připravujeme 54 online kurzů) a spokojených studentů*studentek. Zajímá vás, zda investice do Laba kurzů stojí za to? Podívejte se, jaké jsou reakce našich studujících. Vybrali jsme pro vás 4 kurzy pohledem účastníků*účastnic.

Rozvoj manažerských dovedností

Klára Novotná má za sebou dlouholeté působení jako lektorka a koučka a více než 14 let praxe v roli manažerky. V kurzu Rozvoj manažerských dovedností podporuje studenty*studentky v rozvoji měkkých dovedností neboli soft skills.

Cílem je ukázat vám na praktických příkladech, jak dokážete lépe motivovat a efektivněji vést váš tým jako úspěšný a nadprůměrný leader.

Jaké jsou ohlasy na kurz?

„Kurz byl skvěle interaktivní. Sdílení zkušeností, dotazů s ostatními účastníky byl taky skvělý. Domácí úkoly byly přínosné. Donutily mě podívat se na lekce znovu a ponořit se více do problematiky a přemýšlet nad tím. Neumím říci, který byl nejpřínosnější.“

„Jedna z najlepších lektoriek aké som kedy zažila. Za mna ak by bolo ku kurzu viac textových podkladov a literatúry bolo by to úplne dokonalé.“

Veškerý obsah v užitečném formátu. Rozhovory, články, life hacky a tipy ze světa businessu i korporátů na našem Instagramu. 
Pojďte se připojit!

Finanční ředitel

Lektorkou kurzu Finanční ředitel je Miroslava Stodolicová. V oblasti financí má více než 20 let zkušeností z několika zemí. Kurz se zabývá povinnostmi a rolí finančního ředitele*ředitelky ve strategickém řízení společnosti a podrobně řeší témata, jako je třeba plánování rozpočtu, hodnocení a analýza pracovního kapitálu a také praktické sestavení business plánu.

Jedna z absolventek ocenila bohaté znalosti lektorky a skutečnost, že jednotlivé lekce online kurzu zůstávají studujícím dostupné i po skončení kurzu:

„Ďakujem za možnosť absolvovať u Vás kurz FR. Získala som nové poznatky, ktoré ma určite posunu ďalej. Školiteľka je naozajstný profík, je vidno, že ma kvantnum vedomosti a skúsenosti. Do budúcna by som ocenila vidieť viac tabuliek, príkladov s číslami. Aj ako prílohy k školeniu, niečo na pozadí, čo si mimo prezentácie vie študent popozerať, že, ako fungujú vzorce, čo s čím súvisí. Takto sa mi kurz javil viac teoreticky.

Ale, ako som spomenula na začiatku, naozaj som získala nové poznatky a školenia si budem ešte do budúcna prehrávať opakovane, aby som si pripomenula všetky získané vedomosti. Ešte raz veľmi pekne ďakujem.“

Jako užitečné hodnotí také domácí úkoly, které jsou součástí všech Laba Czech kurzů:

„Veľmi prínosné, naučila som sa nové vzorce, na domáce úlohy som sa tešila a doslova som si pri úlohách oddýchla od mojich bežnej povinnosti. Po veľmi dlhej dobe od školy som nejakú úlohu robila naozaj s radosťou. Všetky domáce úlohy hodnotím na 100 % prínosne.“

Pokročilý Excel

Datový analytik Jan Kudělka pomáhá v kurzu Pokročilý Excel studujícím s orientací v užitečných funkcích, ve vizualizaci grafů a tabulek a s rychlejší analýzou dat. Kurz vás posune v optimalizaci vaší práce s Excelem.

Aby se neustále posouvaly a zlepšovaly také Laba kurzy, recenze jsou pro nás důležité. Snažíme se studujícím usnadnit poskytování zpětné vazby, proto klademe konkrétní otázky.

1. Podělte se, prosím, o podrobnější zpětnou vazbu k obsahu kurzu:

„Skvělý kurz, hodiny navazovaly výborně na sebe, podrobné vysvětlení od lektora bylo vždy.“

2. Byly pro Vás domácí úkoly přínosné? Jaké pro Vás byly nejpřínosnější a jaké naopak?

„Domácí úkoly byly někdy pro mě náročné z časové dotace, nebylo možné je stihnout v termínu, když jsem třeba měla pracovní cestu a hodiny pak pouštěla ze záznamu. Musím ale ohodnotit ochotu podpory Laba pomoci vyřešit pozdní odeslání úkolu.“

3. Zde máte prostor pro jakékoliv otázky nebo myšlenky, o které byste se s námi chtěli podělit:

„Lekce jsem sledovala online a vzhledem k tomu, že jsem některé věci nestihla v rámci hodiny tak jsem byla velmi ráda že jsou lekce ze záznamu a dají se znova přehrát a ukotvit si některé dovednosti, kterých jsem si ani nevšimla při online hodinách. Lektor byl za mě výborný, bylo mu velmi dobře rozumět a uměl velmi dobře vysvětlit postup.“

Pokročilá analýza dat v Power BI

Lektor Stanislav Rubina se v kurzu Pokročilá analýza dat v Power BI zaměřuje na funkce, které vám pomohou k hlubšímu analyzování dat a lepším byznysovým výsledkům.

Co oceňují absolventi*absolventky kurzu?

„Získal som obrovské množstvo informácií, ktoré mi umožnili vytvoriť si ‚mapu k Power BI‘. Budem sa orientovať na základe nej.“

Pokud jste absolvovali některý z našich kurzů, i vy můžete poslat do Laba Czech recenze se souhlasem ke zveřejnění a pochlubit se tak zároveň svým rozvojem v oboru nebo kariérním postupem.

Proč firma potřebuje recenze?

V Laba Czech recenze bereme vážně a zajímá nás, jak můžeme naše online kurzy ještě vylepšit. Recenze na Laba kurzy nejenže slouží jako užitečný nástroj pro nakupující při rozhodování, ale také jako nepostradatelný zdroj pro samotnou firmu. Stejný postup je výhodný pro každé podnikání, pokud se chce posouvat a dodávat kvalitní výrobky či služby. Podívejme se na hlavní přínosy recenzí.

Důvěra v online prostředí

V oblasti online vzdělávání je důvěra nesmírně důležitá. Nakupující často váhají před investicí do kurzů, když netuší, zda nabídka splní jejich očekávání. Autentické recenze od absolventů*absolventek jim mohou poskytnout reálnou představu, co mohou od kurzů očekávat.

Sociální důkaz motivuje k nákupu

Lidé mají tendenci důvěřovat produktem a službám více, pokud vidí, že jsou oblíbené a dobře hodnocené ostatními.

Recenze fungují jako sociální důkaz, posilují image značky a přispívají k jejímu pozitivnímu vnímání. Vysoce hodnocené kurzy s mnoha pozitivními recenzemi lákají více nakupujících, což může výrazně zvýšit prodeje a zájem o další kurzy. I to je důvod, proč vybíráme vyučující a připravujeme program tak, aby si všichni odnesli z Laba kurzu nejlepší dojmy a doporučili nás dál.

Zpětná vazba vede ke zlepšování

Myslíte si, že recenze jsou jen slova? V Laba Czech recenze našich absolventů bedlivě sledujeme, jsou totiž součástí naší přípravy na další streamy kurzu, kde můžeme obsah ještě více přizpůsobit reálným profesním potřebám nakupujících.

Pro firmu jsou recenze neocenitelným zdrojem zpětné vazby. Každý komentář, kritika nebo pochvala poskytuje informace o tom, jak produkty splňují (nebo nesplňují) očekávání uživatelů. 

Vážíme si každé zpětné vazby a aktivně ji využíváme jako příležitost k neustálému zdokonalování. Laby kurzy recenze posouvají dál.

Chcete se přihlásit k odběru novinek?

Přihlaste se k odběru, aby vám nic neuniklo.
Děkujeme za přihlášení k odběru!