Proč se vzdělávat online? Přehrajete kdykoliv záznam a ušetříte svůj čas! | Laba Czech
Для отслеживания статуса заказа — авторизируйтесь
Введите код, который был выслан на почту Введите код с SMS, который был выслан на номер
Код действителен в течение 5 минут Код с sms действителен в течение 5 минут
Вы уверены, что хотите выйти?
Сеанс завершен
На главную
Blog

Hledat

obsah

Proč se vzdělávat online? Přehrajete kdykoliv záznam a ušetříte svůj čas!

create-graphics-for-this-article-2-62947eb097ffa961412794.png

Online vzdělávání je poslední dobou populárnější. Jde o způsob, jak získávat nové vědomosti v porovnání s klasickým sezením na kurzech či školení. Zaměříme se na všechny, kteří se chtějí vzdělávat celoživotně a to bez ohledu na věk. Dnešní moderní technologie umožňují získávat nové informace a poznatky daleko snadněji a efektivněji než tomu bylo dříve. Proč si vybrat právě online kurzy a vzdělávat se za počítačem? To se dozvíte v následujících řádcích.

1. Učíte se z pohodlí domova

Online kurzy mají tu výhodu, že se k nim připojíte prakticky kdekoliv. Jste v práci? Doma? Nebo na pláži v Řecku? Není problém, potřebujete jen notebook a internetové připojení. Vzdělávat se přes internet může být velice příjemné a v případě kvalitního kurzu se zkušeným lektorem vám hodinka a půl uteče jako voda a získáte řadu cenných informací.

2. Kdykoliv se ke kurzu vrátíte

Zapomněli jste, co říkal lektor na kurzu? Pokud to nemáte zapsáno, asi se k informaci už nedostanete. To neplatí v případě online kurzů, webinářů a přednášek, kdy si bez problémů přehrajete lekce, živá vysílání a můžete si tedy kdykoliv opakovat to, co jste si nestihli zapamatovat během kurzů. Tím pádem vám žádná informace neunikne a všechny materiály z lekcí máte k dispozici, kdykoliv budete potřebovat.

3. Ušetříte čas

Další z výhod, která stojí za zmínku, je také možnost vzdělávat se kdykoliv. Často si zakoupíte kurz a účastníte se ho při práci. To znamená, že po pracovní době se musíte dopravit na místo, kde se kurz koná a po jeho skončení zase domů. To může zabrat i hodinu času. Díky online studiu nakládáte efektivně se svým časem a dobu, kterou jinde věnujete dojíždění můžete doma zužitkovat mnohem lépe. Jediné co potřebujete, je mít pouze dobré internetové připojení. 

4. Zlepšíte své počítačové dovednosti

Ač toho k online vzdělávání potřebujete málo, přeci jen se budete potýkat s různými programy a platformami. Naučíte se, jak pracovat s programy určenými pro komunikaci, pro prezentaci a mnoho dalších. Pokud jste jedni z těch, kteří si s moderními technologiemi tolik nerozumí, jejich pravidelné používání během kurzů zlepší vaši dovednost a práce na internetu pro vás bude hračka.

5. Více si zapamatujete

Při vzdělávání je nutné vnímat nejen sluchem, ale také zrakem. Když se tyto dva vjemy spojí, je větší šance, že si zapamatujete mnohem víc informací. Díky možnosti sdílení prezentací a používání různých obrázků a videí, tak máte možnost si lépe zapamatovat to, co právě posloucháte nebo vidíte. 

6. Praktické úkoly v průběhu kurzu

Praktické úkoly, které vám dají možnost ověřit si své znalosti v praxi, jsou důležitým bodem každého online kurzu. Ne vždy dostanete tu možnost, ale naše online kurzy jsou interaktivní. Přináší svým účastníkům komplexní vzdělání a také nezapomínají na praktické úkoly. Pod dohledem lektora si osvojíte to, co budete dále využívat a můžete tak na začátku vychytat všechny chyby, na které si pak dáte pozor. V Labě vám na tyto úkoly bude navíc poskytnuta také zpětná vazba přímo od vašeho lektora.

Online vzdělávání má smysl a přináší spoustu výhod. Hledáte inspiraci, kde se vzdělávat online? Právě Laba kurzy jsou pro vás tou správnou volbou.

Chcete se přihlásit k odběru novinek?

Přihlaste se k odběru, aby vám nic neuniklo.
Děkujeme za přihlášení k odběru!