Co umí Microsoft Copilot nového?
Для отслеживания статуса заказа — авторизируйтесь
Введите код, который был выслан на почту Введите код с SMS, который был выслан на номер
Код действителен в течение 5 минут Код с sms действителен в течение 5 минут
Вы уверены, что хотите выйти?
Сеанс завершен
На главную
Blog

Hledat

obsah

Co umí Microsoft Copilot nového?

„Copilot prošel významným zlepšením, včetně lepšího porozumění přirozenému jazyku a rozšíření schopností generování obsahu,“ říká Peter Jankovič.

frame-48244845-66bb3fb1d307e744924002.webp

Nové interview s Laba lektorem kurzu M365 Copilot vám odhalí, v čem se Copilot vyvinul za posledních 5 měsíců a v čem bude další stream kurzu lepší než ten první.

Peter Jankovič, Automation Senior Engineer, Orange Slovensko, mimo jiné vysvětluje, k čemu je Copilot Studio, jak používá Copilot jako svého asistenta a kdo využije poznatky z kurzu.

Jak se máte, Petere? Jak hodnotíte první stream Vašeho kurzu? 

Děkuji, mám se super.

První běh byl úspěšný s vcelku pozitivní zpětnou vazbou. Byl to můj první kurz, takže jsem se naučil spoustu věcí a také jsem se snažil opravovat a vylepšovat chyby v prezentaci. Doufejme, že se to povedlo.

Co účastníci kurzu oceňovali nejvíc? 

Ocenili praktický přístup a interaktivní povahu kurzu, který jim umožnil aplikovat M365 Copilot v reálných scénářích. 

Vyvinul se Copilot od 1. streamu kurzu? Jak? 

Ano, Copilot prošel významným zlepšením, včetně lepšího porozumění přirozenému jazyku a rozšíření schopností generování obsahu, což ho učinilo ještě cennějším asistentem pro uživatele M365.

Jak moc se liší aktuální verze Copilota od ChatGPT 4o? 

Současný Copilot je více integrován s nástroji M365, což poskytuje uživatelům plynulý zážitek. Je také více kontextově uvědomělý a poskytuje relevantnější návrhy a generování obsahu ve srovnání s ChatGPT 4o.

A kam tedy budoucí vývoj Copilota směřuje?

Budoucí vývoj Copilota je zaměřen na další zlepšování jeho AI schopností, aby poskytoval ještě osobnější a proaktivnější pomoc, a také na rozšiřování jeho funkcí v rámci balíku M365.

Když už s Copilotem pracuji, které další nástroje se mi hodí integrovat či přidat?

Jistě, pokud to je možné, umožnit Copilotu přístup na web, aby mohl pracovat s aktuálními daty, ale ne vždy to společnost z bezpečnostního hlediska umožní. A vytváření vlastních personalizovaných Copilotů pomocí Copilot Studio je také skvělá věc.

Jak s Copilotem pracujete Vy na day-to-day bázi?

Používám Copilota jako svého asistenta, když na něco neznám odpověď, zeptám se Copilota, když nemůžu najít správné informace, zeptám se Copilota, když chci porovnat, shrnout nebo pochopit dokument, zeptám se Copilota.

Teď se opět vraťme ke kurzu: co je jeho největší výhoda oproti webovým tutoriálům? 

Kurz nabízí strukturovanou učební cestu s odborným vedením, které zajišťuje komplexní porozumění použití Copilot v M365 prostředí, na rozdíl od webových tutoriálů, které mohou být fragmentované a postrádají personalizovanou podporu.

Veškerý obsah v užitečném formátu. Rozhovory, články, life hacky a tipy ze světa businessu i korporátů na našem profilu na Facebooku.
Pojďte se připojit!

Co vlastně kurz naučil Vás? V čem jste aktuální stream vylepšil?

Byl to můj první kurz v roli lektora, takže mi dal hodně. Na začátku jsem měl obavy, zda se kurz bude líbit a zda studenty zaujmu. Postupně, když jsem viděl, že studenti jsou zvědaví a mají otázky, jsem se uklidnil. Na začátku byl můj projev monotónní a snažil jsem se jen prezentovat to, co jsem měl v plánu, ale to nebyl dobrý přístup. Nakonec jsem svůj projev vylepšil a snažil jsem se studenty více zapojit. Super zážitek.

Současný kurz bude více zaměřen na demonstraci reálných případů použití Copilota a více času bude věnováno praktické části, aby si studenti po absolvování kurzu odnesli co nejvíce zkušeností.

Můžete se s námi podělit o nějakou svoji top vychytávku, kterou v současnosti používáte?

V současnosti využívám Copilot integrovaný do Microsoft Edge na sumarizaci youtube videí.

Kdo by se měl s Copilotem chtít naučit? Komu se opravdu hodí?

Copilot je ideální pro každého, kdo chce zvýšit svou produktivitu s M365, od začátečníků, kteří potřebují vedení, po pokročilé uživatele, kteří chtějí maximalizovat efektivitu svého pracovního postupu.

Chcete se přihlásit k odběru novinek?

Přihlaste se k odběru, aby vám nic neuniklo.
Děkujeme za přihlášení k odběru!