Živý online kurz Online business od A do Z | Komplexní kurz pro podnikatele, kteří chtějí dosáhnout úspěchu v onlinu | Laba Czech
4 měsíce intenzivního mentoringu

Online business
od A do Z

Živý online kurz
Pod vedením zkušených expertů se během 4 měsíců naučíte naučíte vše, co potřebujete k úspěchu v online podnikání.
 
Chybí vám znalostní background? Chcete pochopit strategie, které používají úspěšní online podnikatelé? Přihlaste se na náš kurz a nechte se vést úspěšnými lidmi za svými podnikatelskými cíli. Budujte s námi svůj dlouhodobě udržitelný, ziskový online business.
  • 5. března – 11. července
  • 31 online lekcí / 4 moduly
  • živé online lekce
  • 4 zkušení mentoři
Kurz je pro vás ideální volbou, pokud jste:
Začínající online podnikatelé Porozumíte právním, účetním a marketingovým aspektům online podnikání, což je zásadní pro úspěch ve vašem oboru. Získáte vhled do důležitých právních dokumentů, řešení právních problémů, analýzu trhu, stanovení cen vašich produktů nebo služeb a strategie efektivního online marketingu. Osvojíte si základní dovednosti a znalosti pro úspěšné online podnikání.

 

• Znalost právních aspektů online podnikání
• Efektivní řešení stížností zákazníků
• Analýza trhu a hodnocení konkurence
• Efektivní cenové strategie
• Komplexní znalost online marketingu
• Schopnost hodnotit marketingové strategie
• Osobní branding a využití umělé inteligence
Podnikatelé bez zkušeností nebo úspěšní offline podnikatelé Získáte návod, jak transformovat existující offline podnikání do online prostředí a jak čelit právním a finančním výzvám, které online podnikání přináší. Naučíte se nastavovat finanční plány, získávat investice, škálovat svůj byznys a efektivně řídit projektový management ve svém týmu, což vám umožní hladký přechod a růst v online světě.

 

• Založení podniku a právní znalosti
• Řešení stížností zákazníků
• Dosažení profitability a zajištění investic
• Finanční řízení a dlouhodobé plánování
• Škálování byznysu s umělou inteligencí
• Time management a stanovování cílů
Marketingoví specialisté malých firem Upevníte své dovednosti v aktuálních marketingových trendech, což je klíčové pro efektivní řízení marketingu, PR a online procesů ve firmě. Získáte znalosti o digitálních platformách, automatizaci a využití AI. Prohloubíte své dovednosti v oblasti osobního brandu a získáte komplexní marketingový přehled pro propagaci online byznysu v digitální éře.

 

• Pokročilé marketingové dovednosti a trendy
• Digitální PR a osobní branding
• Automatizace marketingu a využití AI
• Personalizace obsahu a komunikační strategie
• Lepší řízení projektů a zvýšení efektivity týmu
Pod vedením zkušených expertů se během 4 měsíců naučíte naučíte vše, co potřebujete k úspěchu v online podnikání.
Komplexní znalosti pro vaše online podnikání

 

Kurz je rozdělen do 4 tematických modulů. Získáte právní, obchodní a marketingové dovednosti.

Lektoři 🔥
Jana Sedláková Zakladatelka a CEO společnosti SEDLAKOVA LEGAL s.r.o.

V oblasti práva působí už více než 12 let. Mezi její klienty patří společnosti jako Safetica, ACO, Úrazová nemocnice Brno, Nesnězeno a mnoho dalších. Byla oceněna jako Advokátka roku (2023) a Inovativní právník (2017), její společnost také získala několik prestižních ocenění (Právnická firma roku, Chambers, Legal 500). Vystudovala Právnickou fakultu Masarykovy univerzity.
Tadeáš Kula Zakladatel a CEO startupu Reknihy

Podniká už od 13 let, svůj zatím nejúspěšnější projekt – Reknihy – založil ve 22 letech. Figuruje v žebříčcích Euro 20 pod 20 a Forbes 30 pod 30, získal ocenění Mladý leader od Asociace společenské odpovědnosti. Studoval na Americké mezinárodní škole v Indii, v ČR vystudoval obchodní akademii. Mentoruje v programu Soutěž & Podnikej, školí korporátní týmy o generaci Z a je členem skupiny Kairos Society.
Alexander Bruna Zakladatel a obchodní ředitel ve společnosti ydeal s.r.o.

V marketingu působí téměř 20 let, zaměřuje se na strategický rozvoj nových technologií. Pracoval v Mladé frontě a založil čtyři podniky. Spolupracoval se značkami jako Whirlpool, Kia nebo Airbank a podílel se na vítězství koalice SPOLU v roce 2021. Jeho agentura je členem Asociace komunikačních agentur a Hospodářské komory ČR, je zakládajícím členem České asociace umělé inteligence.
Vítězslav Klement Managing Director ve společnosti Lost Bunny Communication

V oblasti marketingu a sociálních sítí se pohybuje více než 14 let. Pátým rokem přednáší na Vysoké škole ekonomické v Praze. Je členem pracovní skupiny „Maloobchod se zaměřením na e-commerce a internetový marketing“ při Hospodářské komoře. Absolvoval pracovní stáž v MediaCom Dubai a GroupM Madrid. Lektoruje interní a veřejná školení.
Co vás na kurzu čeká? Praktické metody a nástroje,
které potřebujete k úspěchu v online podnikání.
Právní aspekty podnikání Porozumíte právním aspektům byznysu, zvládnete řešit konflikty, dodržovat závazné dokumenty a spravovat online podnikání v souladu s předpisy, včetně GDPR.
Dlouhodobě udržitelný byznys Naučíte se vést podnikání od založení po škálování, analyzovat trendy, vytvářet business plány, stanovit ceny, měřit KPIs a efektivně řídit čas a tým k dosažení strategických cílů.
Moderní marketingové a PR aktivity Zjistíte, jak plánovat a implementovat marketingové a PR strategie, optimalizovat kampaně, budovat osobní brand a využívat umělou inteligenci v marketingové strategii.
Efektivní komunikace Definujete cíle komunikace na sociálních sítích, vytvoříte obsahové strategie a vyhodnotíte úspěšnost. Naučíte se analyzovat webové stránky a používat webové analytiky.
KURZU PROGRAM
KURZU PROGRAM
Modul #1
úterky a čtvrtky, 5. března – 4. dubna
Právní, zákonné a účetní náležitosti online podnikání

lektoruje Jana Sedláková

Modul #2
úterky a čtvrtky, 16. dubna – 16. května
Business plán, obchod a finance

lektoruje Tadeáš Kula

Modul #3
úterky a čtvrtky, 28. května – 27. června
Marketing a PR – osobní brand

lektoruje Alexander Bruna

Modul #4
úterky a čtvrtky, 2. července – 11. července
Marketingová komunikace značky

lektoruje Vítězslav Klement

Vyplňte registrační formulář a připojte se k nám! Náš tým konzultantů z Laba Czech se s vámi spojí co nejdříve, abyste získali všechny potřebné detaily o obsahu kurzu a jeho ceně.
Povinné pole